2777
2789

وقتی که گردنشون توان برگردوندن داشته باشه

از همون اوایل به صدا عکس العمل نشون میدن، مثلا خواب باشن با صدای یهویی میترسن تو خواب

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی که گردنشون توان برگردوندن داشته باشه از همون اوایل به صدا عکس العمل نشون میدن، مثلا خواب باشن ...

بچه من با صدا بیدار میشه و مثلا از صدای خیلی بلند میترسه. با هاش خرف میزنیم عکس العمل نشون میده . آقون آقون میکنه. خیلی خوبم اشیا رو‌ دنیال میکنه. اما مثلا اگه صداش کنی برنمیگرده.

بچه من با صدا بیدار میشه و مثلا از صدای خیلی بلند میترسه. با هاش خرف میزنیم عکس العمل نشون میده . آق ...

تست شنوایی مگه نبردیش که نگرانی؟

چندوقتشه؟ شاید براش سخته گردنشو بچرخونه هنوز

بدو تولد تست گرفتن که اوکی بود. هنوز سه ماهش نشده

خب دیگه تستش خوب بوده خودتم میگی واکنش داره

برای برگشتن زوده هنوز، نگران نباش و صبر کن وقتش برسه

اگر بچه خودشو برمیگردونه بذار تو اون حالت بمونه، اون حالت گردنشو سعی میکنه بالا بگیره و خودش یه تمرینه برای ماهیچه های گردنش 

البته خودتم مراقبش باش تو اون حالت