2777
2789
عنوان

بیاید بگید چقدر ضرر کرونا رو دادین

818 بازدید | 77 پست

واقعا کی میخواد تموم شه؟ اینطور پیش بره که بیچاره ایم که

هم زندگیمون فلج شده همش تو زندانیم هم داریم ضرر میدیم دیشب شوهرم حساب کتاب کرده با بالای ۵ تومن بوده. فقط حدود پونصد تومن خرج مواد ضد عفونی کننده و دستمال این چیزا

پووووووووف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچقدر طول بکشه مهم نیست اصلا . چون قرنطینه یه راهکار موقتیه و بیشتر از دوسه ماه نمی تونن قرنطینه کنن چه یه سال طول بکشه چه دوماه . 

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

پنجاه ملیون فعلن دادیم ضرر تا اخر ببینیم چطور میشه 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

بشور بساب ی طرف

فکر اینکه کی تموم میشه ی طرف 

تموم شدن پولامون و خونه نشینی ی طرف

ای خداااااا ی فرجی به حالمون کن بحق فاطمه زهرا(س)

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

خیلی هم مالی‌ هم روحی‌ روانی

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

یه ماه بیکاری شوهرم  (شغلش ازاده )و کلی خرج لوازم بهداشتی

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️