2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیاد کمکم

207 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من چهار ماه عقد کردم همسرمو خیلی دوست دارم اونهم منو خیلی دوست داره 

اما تا زنگ نزنم و پیام ندم نه زنگ میزنه نه پیام نه اینکه اصلا نباشه خیلییییییییییی کم. منم همش اذیت میشم بیشتر خودم زنگ میزنم و پیام میدم دیگه خسته شدم . بهشم گفتم هر سری تا یه روز بعد خوبه ولی باز برمیگرده به حالت قبلش این هم بگم عزیز در دونه خونوادشه 

یه سیاستی بهم یاد بدید تا بیشتر دلتنگم شه و بهم زنگ بزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچوقت ازش نخاه بهت توجه کنع چون تا اخر عمرت همش باید خاهش کنی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
عزیزم هیچوقت ازش نخاه بهت توجه کنع چون تا اخر عمرت همش باید خاهش کنی

پس چی کار کنم واقعا اذیت میشم تا بهش نگم بیا ببینمت کاری نمیکنه ولی تا میگم بیا سریع میگه باشه

بهش نچسپ زیاد زنگ نزن همیشه هم در دسترس نباش گاهی زنگ زد جواب نده یا بگو کار دارم زیاد اس چزنگ نزن سوال پیچش نکن 

حرف هم زدین عادی باش جوری حرف نزن که میخای انتقام بگیری یا دنبال جلب توجه هستی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
کاربری قبلیم تعلیق شده :(

چقد حیف، تا دیشب بود ، از بس حرفات و تاپیکات قشنگ بودن من چن بار خوندم بازم سیر نمیشدم لذت می بردم از تجربه های گرانقدرت و حرفای گرانبهات،دیشبم اتفاقا داشتم میخوندم 

روزی دویار یا زنگ میزنم وقتی از کارش حرص میخورم منم زنگ نمیزنم میبینم همینجوری داره ادامه پیدا میکنه ...

به نظرم اجازه بدید یه قدم که شما میدارید

ایشونم یه قدم برداره 

مثلا هردو تماس در یک روز از طرف شما نباشه 

خیلی بهش نچسبید بذارید یه تایم آزادی داشته باشه

نذارید حس خفگی بکنه 

اگه پیام ندید چندروز طول میکشه خودش پیام بده ؟ 

الهی به امید تو