2777
2789

سلام یه تاپیک زدم کسی زیاد جواب  نداد.بچه ها من ارشد برق .تهران یه دانشگاه خوب میخونم ولی بیکارم دارم دیوونه میشم حس میکنم عمرمو تباه کردم یه جا بهم گفتن بیا برامون برنامه بنویس شرکت خصوصی ماهی 800 بهم میدادن فقط .. این چه مملکتیه ...همه جا پارتی بازی ... تو فکر اینم برم کنکور تجربی بدم. سال آینده هم کنکور PHD دارم میگم یه وقت نکنه تجربی قبول نشم یکسال هم از دکتری عقب بیوفتم توروخدا بگین من چیکار کنم.به جایی رسیدم که از شدت ناامیدی همش دارم تو ذهنم نقشه خودکشی میکشم میدونم افسرده شدم.بگین من چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره متاسفانه بعضی رشته ها مثل برق، برای خانمها بازار کار نداره. 

به نظر من دکترا بگیر که بتونی حداقل تدریس کنی و هیئت علمی بشی. چون بازار کار نخواهی داشت. 

حتی اگه هیئت علمی نشی می تونی با مدرک دکترا کلاس خصوصی ریاضی و فیزیک و.... رو با دستمزد بالا برگزار کنی. 

منم شرایطم مثل توعه ولی من دانشجو نیستم از بیکاری و بی برنامگی خسنه شدم میخوام کنکور تجربی بدم😭😭بی ...

من زیست نداشتم.دیپلمم ریاضی هست....ولی سوالای کنکور تجربی رو که نگاه کردم ریاضی و فیزیکش حتی میتونم بگم برام خنده دار بودن.مطمنم میتونم بالای 80 بزنم.ولی زیست چیکار کنم.علاوه بر اون من  شیمی هم زیاد بلد نبودم سالی که کنکور داشتم.شما میدونی باید چجوری خوند؟ با چه کتاب و فیلمی؟

من زیست نداشتم.دیپلمم ریاضی هست....ولی سوالای کنکور تجربی رو که نگاه کردم ریاضی و فیزیکش حتی میتونم ...

اره عزیزم من خودم زیست و شیمیم خوبه میتونم یجورایی راهنماییت کنم کنکورمم نظام قدیمه ریاضی و فیزیکمم خوبه بد نیست اگه بتونسم به هم کمک کنیم و بخوننیم عالی میشه

آره متاسفانه بعضی رشته ها مثل برق، برای خانمها بازار کار نداره.  به نظر من دکترا بگیر که بتونی ...

بخدا برای همون پسرا هم بازار کار نداره.رشته های  مهندسی افتضاح شده وضعیتشون.همکلاسی های من همشون یا دارن جون میکنن مقاله بدن برای آیتریپل ای یا دارن برای تافل و آیلتس میخونن اپلای کنن فرار کنن ازین مملکت.من ولی هر چی فکرشو میکنم میبینم اصلا تحمل اینو ندارم 5 سال برم تو غربت اونم با چه بدبختی درسایی بخونم که به یه زبون دیگه هست و اخرشم اینده نامعلوم 

منم موهام ریخته دارم دیوونه میشم  😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
اره عزیزم من خودم زیست و شیمیم خوبه میتونم یجورایی راهنماییت کنم کنکورمم نظام قدیمه ریاضی و فیزیکمم ...

یکم بیشتر تحقیق میکنم و تصمیم اساسی میگیرم حتما بهت اطلاع میدم باهم شروع کنیم

نباید اونو از دست می دادی شاید با چند نفر اشنا میشدی که بهت پیشنهاد کارای بهتر بدن

اخه زور بود طرف رفته بود پروژه  میلیاردی برداشته بود بعد ریزه کاریاشو سپرده بود به چندتا مهندس و دانشجوی بیچاره عین من.ماهی چندغاز بده و اخرشم 8 میلیارد نتیجه زحمت مارو بذاره تو جیب خودش

زبان رو که سی پلاس پلاس و سی.....پایتون....حتی با فورترن هم بلدم. برای اون شزکت باید با آردوئینو برن ...

شرکتهای بزرگ رفتید برای شروع کار؟

اگر تهران هستید به دوره مجتمع فنی برید مدرک بگیرید تهران شرکتهای نرم افزاری بزرگ همیشه برنامه نویس خوب رو حتی اگه تجربه کاری نداشته باشه تو هوا میبرن