2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ن ک حالت تهوع خیلی خوبه 😕😕😕

بعضیا ندارن جان دل ... 

لذت ببر ... 

من حالا 29 هفته ام دیشب بالا آوردم ... دل و روده ام داشت میزد بیرون از حلقم !

نترس بابا 

قلبش تشکیل شده ؟ 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

منم اصلا تهوع و ویار نداشتم وندارم هفته۲۸ هستم 

سردردت شاید بخاطر فشار پایین یا افت قند خون باشه

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                

حساس نشو باور کن من تا ماه نهم هیچ علایم نداشتم یعنی تا ضربه نمیزد حس نمیکردم باردارم

تازه شکم هم نداشتم هرکی ام میدید نمیفهمید حامله ام

ولی فقط یه چیز از همون هفته اول زیر دلم یه حالی بود و قشنگ احساس میشد

از همون هفته اول فهمیدم سمت چپمه مثلا

ولی ویار و تهوع و هوس اینا اصلا نداشتم

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

من هفته هفت هستم، منم حالم خوبه، دنبال بدبختی و دردسر میگردی عزیزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برو خداروشکر کن، از بنده های مقرب خدا هستیم ک علائم نداریم، ب امید خدا همینجوری خواهیم موند 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

منم هفته هشتمم.خیلی دنبال علایم بودم همش میگقتم چرا فلانی اینو داره من ندارم الان به غلط کردن افتادم.بعدم قرار نیست ک همه علامت داشته باشن زنداداش من هیچ علامتی نداشت حتی تهوع خرشانس بود

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
خب خداروشكر مامان من سر برادرم اصلا تا ماهه سوم متوجه نميشه بارداره  الان عروس خاله ام هم ماهه ...

یعنی میشه همینجوری بمونم ؟منم هفته هفت هستم و ویار و تهوع ندارم.... خیلی التماس خدارو کردم ک بارداریم راحت باشه😩

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️