2777
2789
عنوان

هک شدم🤔🤔

161 بازدید | 6 پست

سلام دوستان گلم من دیشب تواینستام یهو دیدم پست هایی که قبلاً گذاشته بودم باعکس پروفایلم تمام پریده الان باز چک کردم فقط عکس پروفایلم برگشته کسی علتش میدونه

منم دوس دارم بدونم وقتی تو اینستا هک میشیم از کجا باید بفهمیم؟اصن از کجا باید ببینیم یکی دیگه تو اکانتمونه؟

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوس دارم بدونم وقتی تو اینستا هک میشیم از کجا باید بفهمیم؟اصن از کجا باید ببینیم یکی دیگه تو اکا ...

نمیشه بفهمی 

یمدت یه پسره از من خوشش میومد خودشم هکر بود 

بعد من عکس خودمو میذاشتم اینستا میگفت نذار میگفتم ب تو چه تو چکاره ای خودش اکانتمو هک میکرد میرفت پاک میکرد عکسایی که از خودم گذاشته بودم 

من نمیفهمیدم اصلا فقط میدیدم عکسا پاک شده

من فقط و فقط مرگ میخوام 🖤 لطفا برام آرزوی مرگ کنید و اگه دوس ندارید ارزوی مرگ کنید ارزو کنید به خواسته م برسم 🖤☺️
نمیشه بفهمی  یمدت یه پسره از من خوشش میومد خودشم هکر بود  بعد من عکس خودمو میذاشتم اینست ...

هوووف😢اخهه چرا

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02