خانوم گلا من موهای کم پشتی دارم.شما راهی بلدین که بشه مو رو پرپشت کرد؟داروی محلی و گیاهی خوب می شناسین که واقعا جواب داده باشه؟شما واسه مراقبت از موهاتون چیکار می کنین کلا؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر ارثی کم پشت باشه خیلی نمی تونی تغییر بدی ولی با ماسک های مختلف مثل حنا،،تخم مرغ،،یا مثلا روغن زیتون و اینچیزا میتونی تار موهاتوضخیم تر کنی و نذاری موهات بریزن
وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤
ببخشید شما از محلول شیوانا استفاده کردید؟موثر بوده
وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤
راستی استارتر عزیز من شنیدم شنبلیله خیلی خوبه مثلا یکم کنار سبزی خوردن بگیر و بخور،،یا تخم شنبلیله رو خیس کن و له کن و روی موهات یکساعت بذار بمونه و بعد بشور