2777
2789
عنوان

واقعا متاسفم برای همه ی کسایی که ندونسته قضاوت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 204 پست
این کاربر که نوشتی بوده؟

قانون سایت رو خوندی؟ یه بندش اینه کاربر حق نداره در مورد کاربر دیگه تاپیک بزنه 

البته میدونم این سایت بی نظم و قانونه

به نی نی یارا پیام بدید یا لغو کاربریش کنن یا تذکر به‌ش بدن

با دوست منم همین کار رو کردن براش تاپیک زدن 

یه سری از ادما اینجا عقده خودکم بینی دارن، با این مدل کارا برا خودشون افتخار و اعتماد درست میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تذکر بدم؟ بچه ها ینفر اومده تو نی نی سایت خودشو به عنوان دکتر معرفی کرده بعد توی تاپیکش سوالی بپ ...

خب چرا بی نی نی یار نمیگی قطع دسترسیش کنه؟چون اینجور روانیا زیادن تو سایت.

چندروز پیش تو ی تاپیکی من داشتم با ی خانمی صحبت میکردم ی نر اومد هی حرف بی ربط میزد و مزه پرونی میکرد و ادای اینا ک خیلی میفهمن رو در میاورد. بعد درخواست دوستی داد .منم کلا جوابشو نمیدادم ک بی خیال شه.دیدم نه همش داره جولان میده.گفتم خجالت بکش هرچی بهت چیزی نمیگیم یا حرف بیخود میزنی اونورم درخواست دوستی میدی برو خجالت بکش.دید ضایع شده گفت نه ی سری توضیحات من اینجا نمیتونستم بهت بدم میخواستم تو خصوصی بگم.گفتم من از شما توضیح ونظر نخواستم.بعد انگار من با خانمای دیگه سایت چ فرقی دارم ک حرفای مورد دار بخواد بزنه تو جمع نمیتونه و تو خصوصی من اشکال نداره.خداروشکر نی نی یار قطعش کرد نر بیمارو.چون اصلا طرف صحبت ما نبود ولی ول نمیکرد خب معلومه روانی بود.

بله منم تو تاپیکش بودم ی سری ب اصطلاح روغنفکر هم اونجا بون خیلی راحت توهین میکردن ب مخالفانشون هم میکفتن شما بی ادب و بی شعورید یعنی اینقدر که اینا بی انصاف و سنگدلن ادم میمونه  توجه نکن ب حرفاشون اونا ن دل دارن ن فکر

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
خب چرا بی نی نی یار نمیگی قطع دسترسیش کنه؟چون اینجور روانیا زیادن تو سایت. چندروز پیش تو ی تاپیکی م ...

گفتم قطع دسترسی شد

آره منم دقیقا این مورد رو داشتم پسره لاشی هی هیچی بهش نمیگم بازم ادامه میده ، منم دیگ جوابشو ندادم تکرار کنه با نی نی یار مطرح میکنم

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
گفتم قطع دسترسی شد آره منم دقیقا این مورد رو داشتم پسره لاشی هی هیچی بهش نمیگم بازم ادامه میده ، من ...

افرین قبل تکرارش بگو مریض تو سایت زیاده

یکی اومده بود تاپیک زده بود دخترا بیاین خواستگار اوردم از ی کاربر نر بشدت تعریف میکرد بعد خیلیا گفتن مگه سایت همسریابیه گفت نه ولی من میشناسمش اله و بله حالا از کجا مثلا😄بعدش ی سری گویا امار تو خصوصی میدادن متاسفانه.بعد نی نی یار اومد گفت ب چ حقی اینکارو میکنی صرف چندبار تاپیک و چت از کجا میدونی مریض و مشکل دار نیست ک اینطوری داری تبلیغ و معرفی میکنی.گفت ای پی جفتتونو چک میکنم.هردورو قطع دسترسی کرداگه اشتباه نکنم فک کنم ی نفر بود پسره با ی کاربر دیگه از خودش تعریف میکرد ک شماره بگیره بیشخصیت خاله زنک نر.البته من دیر رسیدم .برا همین ی مقدار با شک و تردید تعریف کردم😄

گفتم قطع دسترسی شد آره منم دقیقا این مورد رو داشتم پسره لاشی هی هیچی بهش نمیگم بازم ادامه میده ، من ...

یا دیدم پسره با ی خانمی داره بحث میکنه ک تو جرات نداری ب من جواب بدی یا حتی شوخی کنی من قد ۱۹۰ دور بازو فلان کل بدن تتو وزن فلان.خلاصه ی تعریفی راه انداخته بود همزمان داشت هم تبلیغ میکرد ک دورش جمع شن هم قلدری یهو ی نفر گفت اگه ی همچین مشخصاتی داری چرا عضو نی نی سایتی تاکید رو کلمه نی نی داشت😄یعنی پوکیده بودم از خنده من فقط داشتم میخوندم اتفاقا همون تو ذهن منم بود.خلاصهخیلی ضایع شد اخه نمیدونم چرا فک میکنن کسی اینارو ادم حساب میکنه ک اینطوری میکنن واسه من یکی بشخصه خیلی چندش اوره ک عضو میشن اینجا.حالا عضو شدی بیا مثل ادم نظر بده نه اینکه خوتو سبکتر کنی اراجیف بگی و بین ی مشت خانم وول بخوری و تو خصوصی درخواست بدی.مرسی اه😄بعضیام ساده ان باور کن ی سری خوششون اومده بودو باور کرده بودن و مدام ریپلایش میکردن ک باهاش همکلام شه ک یهو اون کاربر حالشو جا اورد.

یا دیدم پسره با ی خانمی داره بحث میکنه ک تو جرات نداری ب من جواب بدی یا حتی شوخی کنی من قد ۱۹۰ دور ب ...

😂😂😂آره خیلی تو توهمن 

دلم براشون میسوزه چقدر حقیر

خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡

عزیزم من روزای سختی داشتم وقتی شوهرم اومد خواستگاریم هیچی نداشت صفر صفر سربازی هم نرفته بود همیشه پدرم اینو میزد تو سرم شوهر تو هیچی نداره بقیه فلانن ولی به لطف خدا الان همه حسرت زندگیم دارن  مخصوصا بعد از به دنیا اومدن بچهام زندگیم از لحاظ مالی روز به روز بهتر میشه حتی بعضی اوقات پدرم به شوخی میگه بابا شما دیگه پولدارین مارو تحویل نمیگیرین. یا یکی از دوستام گفت شغل شوهرت اینجور اونجوری من بودم قبول نمی‌کردم ولی خودش بعد از چند سال با یکی ازدواج کرد مثل شغل شوهر من . تو که لطف خدا ایمان داری میدونی هر چی ازش بخوای میده پس نگران هیچی نباش بعضی از کاربرای اینجا فکر میکنن تا همچی کامل نباشه نمیشه زندگی کرد به نظر من کسی که توی زندگی متاهلی خودش از صفر شروع می‌کنه پیشرفتش از اونی که پدر و مادرش کمکش میکنن بیشتره در آخر باید بهت بگم شغل آزاد بهتره منم تا  چند سال پیش فکر میکردم شغل کارمندی بهتره الان نظرم عوض شده شغل آزاد پیشرفتش بیشتره . و اونایی که میگن ما خودمون زحمت میکشیم خدا روزی نمیده باید بدونن اگه خدا بخواد بندشو می‌تونه از عرش به فرش برسونه یا برعکس . این روزا هم میگذره زندگی شما هم عالی میشه به لطف خدا 

قبل از اینکه بچه دار بشیم یه خونه آپارتمانی کوچیک داشتیم 70متر جاریم اومد خونمون گفت واه حیاط خونه من اندازه خونه شماست😔منم خیلی ناراحت شدم خداروشکر الان خونه خیلی بزرگی درست کردیم از خونه بقیه خیلی بهتر و قشنگتر فقط یه چیز شاید به نظرت خنده دار بیاد من هرچیو می‌خوام بهش خیلی فکر میکنم خودم تو اون موقعیت تصور میکنم و بهش رسیدم 

سدنا جان در مورد تاپیک شما هم اصلا اهمیت نده ب حرف کسی چون تو شرایط زندگیتو بهتر میدونی بعضیا از رو حسودی بعضیا از روی متوجه نبودن وووو نظر میدن و میخوان شرایط خودشونو و نسخه خودشونو بزور برای دیگری بپیچن در صورتیکه هرکی شرایط  زندگیش با دیگران فرق میکنه صلاح زندگی خودشو طرف میدونه.چطوره شما نمیدونی بارداریت ب صلاح نبوده ولی ی کاربری ک هیییییچ چیزی جز چهارتا خط از ی کامنت در مورد زندگیت میدونه صلاح زندگی تورو میفهمه!!!!!پس عزیزم اهمیت نده و حرص نخور توکل ب خدا کن

و درمورد سوالت ک اگه دیدین بگین هم بله من خودم بچه ندارم ولی تو دور وبر دیدم ک بچه روزیشو چ مادی چ معنوی اورده .و درمورد خودم هم اتفات دیگه ای پیش اومده ک بهم گفتن نکن نمیشه اشتباهه ولی من توکل ب خدا کردم و نتیجه گرفتم چون ته دلم واقعا معتقد بودم برای خدا هیچ چیزی غیر ممکن نیست و ب چشم دیدم(ببخش توضیح ندادم در مورد چی بود نمیتونم بگم

@ایواجون       شمایی هم که هر طور که دلتون خواست منو تصور کردین و هر جوری که ...

شما ظاهرا اصلا فرصت نداشتید که تاپیک و حرفای منو بخونید یا شاید براتون راحتتر بوده که فقط حرفای بی منطق خودتون رو تکرار کنید. بله من تاپیک زدم و لینک تاپیک شما رو هم که قفل شده بود گذاشتم. من همون جور که بیش از ده بار توی تاپیک خودمم گفتم داشتم راجع به یه طرز تفکر حرف میزدم اونم اینکه ادمی که حدااقل ها ( مثل سر کار بودن همسر) رو نداره و خواسته باردار میشه و توجیحش هم اینه که اینکار ایمان به وعده خداست. چندین بار هم گفتم که منظورم کسی که بعد از باردار شدن شرایطش چه مالی و چه ... به هم میریزه و یا کسی که با وجود شرایط بدش و جلوگیری که داشته باردار میشه نیست. ادمیزاد غیب گو نیست اما شرایط حال رو میتونه ببینه. هنوزم نظرم صد در صد همینه. این طرز فکر ویرانگره. باعث بدبختی یه عده زیادی بچه بیگناه حسرت به دله.

اما اینکه شما گفتی من شما رو قضاوت کردم خیر! اصلا و ابدا! من طرز فکرت رو قضاوت کردم که چیزی بود که توی تاپیکت دیده میشد. لینک رو هم گذاشتم که برداشت شخصیم فقط نباشه و هر کی اومد توی تاپیکم خودش بتونه تاپیک شما رو بخونه. من چه جوری میتونم راجع به فرد خاصی قضاوت کنم بدون اینکه اطلاعاتی راجع به وضعیتش داشته باشم؟ اینجا تحصیلات و تمکن مالی و فرهنگی و ادبی ثبت میشه که من بگم کسی داره یا نداره؟! تفکر شما  رو میتونه یه ادم پولدار داشته باشه یا یه ادم کارتون خواب و از نظر من هیچ فرقی نداره. تفکر تفکر مسمومیه. برعکس شما که اصلا راجع به طرز تفکر من حرف نزدی و مستقیما به خانواده من توهین کردی. 

قانون سایت رو خوندی؟ یه بندش اینه کاربر حق نداره در مورد کاربر دیگه تاپیک بزنه  البته میدونم ا ...

سلام. تا جایی که یادمه شما تو تاپیک من نبودید. اما من راجع به شخص ایشون نبود. راجع به طرز تفکرشون بود. لینک تاپیکشون رو هم گذاشتم که قضاوت از حرفشون رو به خود افراد واگذار کنم.من اصلا نمیدونم که ایشون وضع مالیش چطوره و ایشون هم تو تاپیکش هیچ اشاره ای به وضع خودش نداشت. بهشون جواب دادم تو کامنت قبلیم. وقت داشتید بخونید لطفا

انقد حالم بده که دارم میمیرم از غصه قلبم داره وایمیسه امیدوارم خدا نخواد جواب بده 

تو تاپیکم قضاوت راجع به تفکرتون بود اما اینجا راجع به خودتونه: لطفا اینقدر ضعیف نباشید. واقعا مسخره است که ادم با کامنت یه ادم مجازی اینقدر حالش بد بشه! ادم حرفها رو میخونه و نظرات رو . یا درسته و ادم میگه خوب به این جنبه نگاه نکرده بودم و میپذیره یا قاطعانه طرز تفکر خودش رو همچنان قبول داره!