2777
2789
عنوان

واقعا متاسفم برای همه ی کسایی که ندونسته قضاوت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 204 پست
عزیزم تاپیکای قابلیت را دیدم چیزی دستگیرم نشد میشه توضیح بدی

من شغل همسرم لباس فروشیه الحمدلله خوبه 

تاپیکم که زذم گفتم کسی بوده بعد زایمان شوهرش بره سرکار یا اتفاق خوبی براش بیوفته 

میخواستم اگه کسی خاطره ی خوشی داره برام بگه 

این خانم اومدن شروع کردن به توهین کردن که ابله و احمق و... منم گفتم ادب رو رعایت کنید و... وتاپیکو بستم 

اما ایشون رغتن یه تاپیک علیه من گذاشتن با انواع توهین ها و قضاوت های نابجا و... که سی صفحه پیش رفت و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واقعا شما یهو اونهمه پیام منفی و بد و توهین طرفتون روانه بشه میخندین؟ خودتونو جای من بذاری ...

راستی،

من تو تاپیک قبلی میخواستم نظر بدم، قفل شده بود

ببین من خودم از وقتی باردار شدم، خیلی روزی مادی حس نکردم. ولی روزی معنوی ، چرا.

مثلاً بهتر شدن رابطه خودم و همسرم، که برام خیلی مهمه. خییییلی.

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

مگه نميگي به اميد خدا همينجوري باردار شدي كه خدا روزيشو بده؟

باز چرا دنبال توجيه هستي عزيز؟؟

ادامه بده با همين فرمون ديگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من نبودم تو تاپیکا 

فقط اینو میدونم اونی که دم از ظلم و چمیدونم انسانیت میزنه و دم از فرهنگ میزنه چطور حالیش نیست یه خانم باردار ممکنه خیلی حساس باشه و دلش بشکنه اشکش دربیاد و خدایی نکرده رو همون بچه ایی که بخاطرش داد داد راه انداخته اثر بد بذاره؟چطور وقتی به بقیه ایراد میگیره که چرا بچه اوردی و مواظب نبودی خودش نمیتونه جلو زبونشو بگیره و هر حرفیو نزنه ؟؟؟

ماها چه میدونیم قدرت خدا یعنی چی؟اصلا تو مخیله مون نمیگنجه چه برسه بخوایم در موردش حرف بزنیم و حکم صادر کنیم و.... 

خدایا بزرگیتو شکر خوب صبری داری 

خانم محترم وقتی از چیزی خبر ندارین چرا قضاوت میکنین ؟ من از کسی نظری خواستم ؟ تاپیک اخر منو بخو ...

از خودم میدونم ک رو صحبتم شما نبودی و قضاوت نکردم

چرا گارد گرفتی 

عزیزم لطفا و لطفا ب خودت نگیر من 10000بار گفتم ضعیف شما جز اونا نیستی 

من درباره کسی میگم ک صلاحیت نداره ن مادی و ن اخلاقی 

لطفا خواهشا و عاجزانه ب خودت نگیر دلبندم

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
پولدار.... خودشون پولدار نیستن یا پدر و مادر پولدار و باسواد نداشتن ک به اینکار رو آوردن. اونام دوست ...

خانم آگاه همه چیز دان!!! ازتون عذر خواهی میکنم هر وقت خواستم صحبت کنم از شما اجازه میگیرم ! نینی سایتیای خاص و خفن و علامه دهر!

مهم نیست چی خط قرمز شماست من نظرمو میگم منم خیلی خط قرمزا دارم میخوای برات لیست کنم؟

بحث بچه های کار خیلی وسیعه و در این مقال نمیگنجه

کسی به جز خودشون و دولت مسئول زندگیشون نیست 

از دست کسی هم کاری بر نمیاد چون انتخاب بزرگتراشونه مگر اینکه دولت دست به کار بشه 

موفق باشید

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
شما که اینقدر حساسی تاپیک نظرخواهی نزن از نظر منم اینکه فکر کنی بچه برات شغل و ثبات مالی میاره و دل ...

عزیزم پیامای قبلی منم بخونید 

من چندین بار گفتم که هیچ نظر خواهی از کسی نکردم 

فقط خواستم اگه اتفاث خوبی براشون افتاده بگن انرژی مثبت بگیریم از همدیگه 

نه اینکه بیان فحش بدنو توهین کنن و قضاوت نابجا کنن و...

ولشون کن اسی بالاخره هرکی به میزان درک و شعورش حرف میزنه و اکثر این کم شعورا زبونشون مثل نیش عقرب میمونه انقدره که تلخه خودتو بخاطر حرف چهار تا ادم کودن که هیچی حالشون نیست ناراحت نکن عزیزم (درضمن من هیچ منظوری به کسی ندارم حرفم با استارتره)

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!

بیخیال اسی والا اول منم فکر کردم همسرتون بیکاره بعد باردار شدی تعجب کردم بعد که گفتی همسرتون پوشاکی دارن و بعضیا بهت پریدن بازم تعجب کردم . تاپیک قبلیتم خوندم اون خانم منظورش رو بد و با تندی گفته احتمالا خودش از این قضیه خیلی ضربه خورده . اینجا سرزمین عجایبه یه عده هم که فکر میکنن علامه دهرن 😁 عادت کن به جو اینجا

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
عزیزم پیامای قبلی منم بخونید  من چندین بار گفتم که هیچ نظر خواهی از کسی نکردم  فقط خواست ...

به نظرم که همین تاپیکم قفل کن عزیزم 

بیخیال یه مدت نیا سایت تا دلت آروم بگیره

منم باردارم حالتو خوب درک میکنم

راستی، من تو تاپیک قبلی میخواستم نظر بدم، قفل شده بود ببین من خودم از وقتی باردار شدم، خیلی ...

مهم همینه عزیزم

اصلا مادیات در مقابل یه سری چیزا الویت اول نیست 

ائلویت اول اینه پدر و مادر بتونن یه بچه مودب و در واقع یه انسان تربیت کنن 

خداروشکر عزیزم ان شاالله بازم اتفاقای خوب خوب براتون بیفته❤

ممنون عزیزم همچنین برای شما ❤️

اون حسه که انگار خدا بهت کادو داده یا روزیه بچتو فرستاده علاوه بر روزیه خودت خیلی حس خوبیه انشالله تجربش کنی😘

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
خانم آگاه همه چیز دان!!! ازتون عذر خواهی میکنم هر وقت خواستم صحبت کنم از شما اجازه میگیرم ! نینی سای ...

باشه شما خوب عزیزم.... منم سرجنگ با کسی ندارم کار ب دولت یا چیز دیگه ندارم 

اما میگم کسی. شخصی بی فکر و بر اساس اینکه هرک را دندان دهد نان دهد نیارید وارد جامعه کنید. اینا گناهی ندارن. چرا گارد گرفتی 

مث ی نفر دیگه میگفت حتما پول ندارن ک.... م بخرن نزدیکی نکن؟؟ آخه تو بگو من جواب اوو چی بدم؟؟ 😂😂

همه مدل آدمی پیدا میشه اینجا شاید باشد برای کسایی ک اطلاع ندارن و فکر میکنن زاییدن هنره بعدا بسپارن دست دولت 

آخه مگه دولت زاییدشون. من میگم شعور داشته باشین اقشار ضعیف ک نون شب نداری جا خواب نداری. بچه بیاری معجزه نمیشه ی نفر مث خودت میکنی

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩