2777
2789
عنوان

واقعا متاسفم برای همه ی کسایی که ندونسته قضاوت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 204 پست

اینجاژست با فرهنگی رو تو ازدواج دیر و هرگز بچه دار نشدن میبینن

ماهمه ادمیم ادم به امید زندست 

هر کس یه طبقه از اجتماعه اینک پولدار نیس نباید زندگی کنه ؟؟؟

پول فراوان برای همه نیس اخه اگه 200 سالم صبر کنن که عدالت وبرابری ایجاد نمیشه

چرا دل همو میسوزونید اخه؟؟؟؟

بهارم دخترم دست طبیعت اگر از ابرها گوهر ببارد وگر از هر گلش روید بهاری بهاری زیباتر از تو نیارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فکر میکنی بچه های خیابونی ندارن بخورن؟! از من و شما درآمدشون در روز بیشتره !! اونها بچه های ک ...

پولدار.... خودشون پولدار نیستن یا پدر و مادر پولدار و باسواد نداشتن ک به اینکار رو آوردن. اونام دوست دارن مث بچه‌ها شما تو رفاه باشن درس بخون اما ی فرد صلاحیت نداشته از رو نادانی اینارو وارد جامعه کرده. به این بچه تجاوز میشه. تحقیر میشن. دعواشون میکنن. تو سرشون میزنن.... و......اونا دل دارن و قطعا اگر حق انتخاب داشتن ی پدر مادر دیگه انتخاب میکردن اونا دوست داشتم معمولی زندگی کنن. ن تو سرما گرما تحقیر شن التماس کنن نگاهشون ب اسباب بازی و لباس نو بچه های دیگه باشه آرزو غذا گرم داشته باشن

بچه های کار خط قرمز منن وارد این بحث نیشین ناآگاهانه صحبت نکنین

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩

شما که اینقدر حساسی تاپیک نظرخواهی نزن از نظر منم اینکه فکر کنی بچه برات شغل و ثبات مالی میاره و دل به این بستی اشتباهه اما اگه این دلخوشت میکنه براش تاپیک نزن چون واقعیت دنیا تلخ و بیرحمه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

استارتر جان همسر من کار دولتی داشت قبل از اینکه دخترم بیاد 

ولی دخترم که بدنیا اومد دقیقا ماه بعدش خیلییی ناباورانه شوهرم تو کارش مدیر شد

یعنی شد مدیر همون بخش

طبیعتا حقوق و مزایاش بیشتر شد 

قبلا هر کسی میگفت زندگیمون تغییر کرد میگفتم مگه میشه حالا اینام زیادی بزرگش میکنن 😂

تا اینکه برای خودم اتفاق افتاد و بهش ایمان آوردم 👌❤️

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
😂😂😂😂ازدیروز ظهر نخوابیدم

اینا دوباره منو تعلیق میکنن. 

به عنوان آخرین جمله یادگاری از من...... 

خوب بخوابی😂😍♥️

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩

ای بابا

بعضیا واس لایک خوردن چرت پرت میگن

من ک نبودم ولی ناراحت نباش

اینجو نفرین هم نکن خدا هس جواب اونایی ک دلتو شکستن میده

ذهـــنــم آشــفـــتــه . . .خــواب هــایــم پــریــشــان . . .خــنــده هــایــم فــتــوشــاپــی . . .درد و دل هــایــم بــا دیـــوارِ ایــنـجـا . . . مـیـزانِ هــمـدردی هــا هــم بــا لــایــک و کـامـنــت . . ‌.و تـکــرار پـشـتِ تـکــرار . . .