2777
2789
عنوان

بستن بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 60 پست
میشع راجب تحیقیقی ک کردی توضیح بدی یکم؟چیشد ک باور کردی؟

تو نت سرچ کردم . دیدم امکان دسترسیش هست. و اینکه جزو سوالات مردم از مراجع بوده و اونا هم راحت جواب دادن و سوره قرآن معرفی کردن برای رفع اون طلسم. مثل چشم زخم که بعضیا میگن خرافاته ولی تو قرآن ازش گفته شده.

پروردگار مهربونم شکرت.   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نمیفھمم ی عدہ چجوری دلشون میاد اینکارارو میکنن 😕 عذاب وجدان نمیگیرن واقعا؟؟

چی بگم والا

من که هنوزم نمیتونم باور کنم مگر اینکه بگن خدا گفته هست همچین چیزی

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
عزیزم مثل اینکه معنی شرک رو نمیدونی. همه آدما همه چیز رو نمیدونن . اشکال ندارن. حالا که نمیدونی اینق ...

وقتی تو دین گفته شرکه دیگه این ادا اطفارا چیه .به جان خودم طرف ک فک کنم ازین فالگیرا بود میگف همزاد جنت نمیزارع کارت راه بیوفته و این چیزا درسته اجنه وجود داره ولی دنیاش با دنیای انسان جدا کرده خدا .

راه نفوذی به انسان ندارع ما به والله تو توهمات خودمون داریم زندگی میکنیم همینو بس.

ماعم که به هر کی خوبی کردیم به خوبی ما رو کرد...  
نظرتون کاملا محترمع عزیزم ۔ممنونم ❤

سلام خانوم استارتر.موضوع بستن بخت کاملا واقعیه و صحت داره.من شماره یه نفر رو اینجا میذارم هرکس هر کاری داشت میتونه با ایشون تماس بگیره کارشون خیلی عالیه .چون دعارو کامل مینویسن برخلاف دعانویسای دیگه

ی دعا داخل مفاتیح هست به عنوان باز شدن بسته شده فقط اونو بخون از ائمه ذکر شده. تحت هیچ شرایطی پیش دعا نویس نرو

خداوندا مرا ببخش به خاطر تمام گله هایم.به خاطر درهایی کوبیدم و هیچ کدام در خانه تو نبودند. به خاطر تمام لحظه هایی که بامن بودی و من فکر کردم که تنها هستم.مرا ببخش

09143810394

باید به عرض کسایی که میفرماین این موضوع و موضوعات مشابه خرافاته برسونم کاملا در اشتباهن چون خودشون اعتقاد ندارن به هیچ وجه دلیل بر غیرواقعی بودن این قضایا نمیشه.لطفا کسی به کسی توهین نکنه.همه آدما حرمت دارن.ایشون همه کارشون با قرآنه

ی دعا داخل مفاتیح هست به عنوان باز شدن بسته شده فقط اونو بخون از ائمه ذکر شده. تحت هیچ شرایطی پیش دع ...

من پیش چنتا فالگیرم ک رفتم گرکدوم ی چیزی گفتن یکی گفتع طرفت برمیگردہ یکی گف دارہ بھت خئانت میکنہ و من واقعا نمیدونم چی باید بگم دیگ 

فقط باید ب خدا اعتماد کرد ھمین

آره واقعی آبجی بزرگم بود باز کرد ازدواج کرد بخوای شماره اونطرف بهت میذم 

بهت درخواست دوستی میدم

ما انسان ها همه گناه کار هستیم و اجازه نداریم به خاطر تفاوت در نوع گناهمان یکدیگر را به چشم حقارت نگاه کنیم...
کلا پیش دعانویس رفتن چه برای خیر چه برای کار شر اشتباه و گناهه.

منم تصمیم گرفتم فقط از خدا بخوام اینقد مھربون ھس ک بخواد کمک کنہ ادمو ...

من اینقد اختلاف نظر دیدم بین فالگیرا ک واقعا اعتقادمو ب فال از دست دادم

منم تصمیم گرفتم فقط از خدا بخوام اینقد مھربون ھس ک بخواد کمک کنہ ادمو ... من اینقد اختلاف نظر دیدم ...

من بهتون پیشنهاد میکنم شما با این آقا تماس بگیرین پشیمون نمیشید البته درصورتی که واقعا به دعا اعتقاد داشته باشین چون بدون اعتقاد نتیجه نمیگیرین