2777
2789

البته نزدیک صبه 😁 

مگه ۱۸ ماهگی یاداور همون واکسن ۲ و ۴ و ۶ ماهگی نیست به علاوه اوریون و سرخجه و سرخک که کلا تب نداره 

پس چرا میگن بچه به نسبت واکسنای قبلی خیلی بیشتر تب میکنه؟؟

حواست باشه!
دختر من تمام واکسنا چند روز تب کرد جز ۱۸ ماهگی و یکسالگی 

۱۸ ماهگی اصلا تب نکرد؟ چرا همه میگن سخته پس؟ 

دختر من تازه ۶ ماهشه از الان استرس دارم براش

حواست باشه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 26 اسفند  زدم برا دخترمو سه روز تو بغلم بود یه پاش خشک شده بود

💕فدای سرت  اگر آنچه میخواستی نشد. اگر چرخ دنیابا چرختو نمیچرخد .تو چایت را بنوش☕روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن.میتوانی غرور را کنار بگذاری و عشق زندگیت را به یک شام دونفره دعوت کنی.❤️برای پرنده ها🕊️ دانه بریزی و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم🌾 لذت ببری.میشود دقایقی را برای مادرت ❤️کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرام بخش است.میشود از زندگی لذت برد .میشود از ثانیه ها 🕰️نهایت استفاده را کرد.مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سروکله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین 🌏ایراد بگیریم چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم.خوب میشد اگر زندگی میکردیم نه فقط نفس  میکشیدیم !😍😊
خوش بحالت من انقد از تب میترسم 

خودمم شک کردم چرا بچم به واکسن جوابی نمیده،رفتم به دکتر گفتم مشکل چیه که بچم هیچ واکنشی نشون نمیده یعنی واکسنا روش اثر نمیکنن؟  نگاه عاقل اندر سفیهی بهم کرد و گفت این حرفا چیه خانم خیلیم خوشحال باش بچت بدنش مقاومه و زود واکنش نشون نمیده