2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنج کته یا ابکش....

کته که راحته...برنج‌اگه ایرانی بود نیم ساعت قبل خیس کن  و بعد همون تکنیک مامان بزرگا یه بند اشت آب و و بسته به تعداد پیمونه روغن و نمک...زیرش زیاد آبش که تموم شد...زیرش و شعله پخش کن و دم کنی میزاری..اگه یکم دون بود یکم آب و روغن روش بریز...وبی سعی کن موقع آب ریختن آبش رو زیاد نریزی  چون اگه یکم دون باشه میشه درستش کرد ولی شفته بشه کاریش نمیشه  کرد

یارا کوچولو.....تو هنوزم دل اومدن نداری مامان؟ اینجا مگه چقد ترس داره.....ینی ما لایق داشتنت نمی دونی....؟ ما دنیا رو برات گلستون می کنیم....چقد تو پیج های دکتر ها و زایمان هاشون باشم و اشک بریزم....حسرت به کنار اون شوق که پس من کی اون لباس آبی رو تنم می  کنم و تو آخرین تکونات و تو دلم میخوری و نیم ساعت بعدش میای بغلم....یارا تو اصلا چه شکلی هستی؟  چشما ت چه رنگیه....رنگه چشای مادرت تو ۲۹ سالگی میشی متمایل به حسرته....یارا دستات ....مث دستای مامان کشیده است.....چال لپ بابات رو صورت قشنگت هست....یارا مامان تو صدای گریه ات چه جوریه؟ چقد آخه انتظار ...یارا اشکام خشک شد بیا......این تن دلش میخواد مهمونش باشی ۹ ماه....این زندگی تو رو می خواد....یارا مامان منتظرم نزار دیگه....یکم دلت با ما باشه با مرام.....دلم برات پر میزنه.....خدایاااا به دادم برس.....یه صلوات مهمونمون کن

من به ازای هر نفر یک پیمونه میریزم اگر کته میخوای و آبکش نشده یرنج و بعد اینکه خیس کردی با کمی روغن و نمک میزاری رو گاز زیرش و کم میکنی اندازه دو بند انگشت روش آب باشه درشو میزاری تمام

من معمولا آبکش میکنم ده دقیقه که تو آبجوش پخت آبکش میکنم با نمک و کره مخلوط میکنم ته دیگ میچینم(نون سیب زمینی یا خود برنج) بعدم برنج معمولا میزارم پلوپز ولی اگر رو گاز میزاری دم کنی بزار زیرشم کم کن