2777
2789
عنوان

چقد بعضی از مردم بی شعورن

372 بازدید | 27 پست

تو این وضعیت کرونا ک همه تاکید میکنن تو خونه بمونید تو کوچه ما بچه های کوچیک و قد نیم قد از صبح تا غروب مشغول بازی هستن مخصوصا بچه هایی ک سه چهار سال هستن پدر و مادراشون چطور اونارو میفرستن تو کوچه بازی کنن واقعا از کرونا نمیترسن

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

از کرو نا نمی ترسید از اسی بترسید لاقل 😠😠🔪🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

تو عنوان تاپيك جواب خودتو دادي ديگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیال میکنن بچه ها مبتلا نمیشن حالا خبر ندارن که همین بچه های کوچیک میتونن ناقل این ویروس باشن بدون اینکه خودشون بفهمن و علائمی داشته باشن😠😡😳وااااای خداااا من دیگه رد دادم

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
خیال میکنن بچه ها مبتلا نمیشن حالا خبر ندارن که همین بچه های کوچیک میتونن ناقل این ویروس باشن بدون ا ...

منم 😢😢

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

مامانم امروز ب دختر خالش گفت تورو خدا انقدر نرو بیرون خطرناکه

گفت محله ما پاکه پاکه آب و هواش مثل ترکیه سالمه مثل شما وسط کثیفی و آلودگی نیستیم که!

(پ.ن:قبلا هم محله خود ما بودن ولی ورشکست شدن و محبور به جا به جایی شدن،یکی از محله های اطراف تهران هستن اونا،ما خودمون تهرانیم

قیافه ما🥴🥴🥴🥴🥴🥴

قیافه ترکیه🤯🤯🤯🤯🤯🤯

قیافه محله پاکشون☺️😯☺️😯☺️😯