2777
2789
عنوان

به نظرتون بازم حالمون خوب میشه؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 52 پست
بابا اینقدر ها هم ترس نداره من از فامیل و دوستامون گرفتن اونم خیلییییییییی . همه خوب شدن . البته حال ...

نمیدونم بعضی وقتها میگم اخه مگه من چندسالمه اخه چرا اینقد باید استرس داشته باشم اخرش مرگه بیخیال اینارو به خودم میگم ولی آروم نمیشم

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏

رفتار ویروسه رو هر کسی متفاوته بدیش اینه مثلا یک زن ۹۵ ساله خوب میشه یک دختر جوان میمیره اینشه که کمی ترسناکه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش راست بگن این دولتها

راست میگن عشقم 

میدونم خیلی دروغ شنیدیم ولی بین چرت و پرتای ماهواره و حرف اینا بهتره حرف رسانه ملیو گوش کنیم چون ماهواره فقط دل آدمو بدجور خالی میکنه 

سازمان بهداشت جهانی هم گفته ک کرونا تو ایران فرق داره چون ی سریا از خارج کشور جو بیخود میدن! 

باور کنین

حتما یه چیزی هست که گفتن کم کم داره بهتر میشه ولی بازم رعایت لازمه 

رفتار ویروسه رو هر کسی متفاوته بدیش اینه مثلا یک زن ۹۵ ساله خوب میشه یک دختر جوان میمیره اینشه که کم ...

وااای اره دقیقا

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏
نمیدونم بعضی وقتها میگم اخه مگه من چندسالمه اخه چرا اینقد باید استرس داشته باشم اخرش مرگه بیخیال این ...

نه آروم شو بهش فکر نکن سرتو با چیزای خوب گرم کن . من دیگه اخبار نمیبینم مگر اینکه اتفاقی بشه . بیرون هم که ما از امروز بریم جریمه میشیم . منم میام این سایت و دو سه جا دیگه وقتم و پررمیکنم . اینجا هم که بیشتری ها یا دعوا دارن یا تو توهم هستن یا خیانته یا دعوا با مادر شوهر . تا پیکای خوبو بخون

امیدوارم زودتری تموم بشه وحالمون خوب بشه قدر زندگی و خوشی هومونو حتی یه پارک رفتن معمولی رو ندونستیم

حداقل تا خرداد درگیریم بعدش هم خدا بزرگه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
فکرنکنم حالا حالاها😢

دقیقا خوشبینانه تا اخر خرداد حداقل درگیریم 

راست میگن عشقم  میدونم خیلی دروغ شنیدیم ولی بین چرت و پرتای ماهواره و حرف اینا بهتره حرف رسانه ...

من ایران نیستم اما خیلی نگران دوستان و اشنایانمون هستیم . ایران بدیش اینه که میگن همه بگیرن که مریضی خود ایمنی پیدا کنه ، به هر حال انشالله همه چیز به نرمال برگرده قبل اینکه مردم بیچاره بشن مالی و جونی

به نظر من هیچ رسانه ای نه داخل نه خارج الان واقعیت نمیگه به خاطر موقعیت بحرانی ویروس 😊

من ایران نیستم اما خیلی نگران دوستان و اشنایانمون هستیم . ایران بدیش اینه که میگن همه بگیرن که مریضی ...

ما ک والا همچین چیزی نشنیدم

بیچاره کادر پزشکی داره جون میده ک همه نگیرن دیگه! 

ببخشید من قصد جسارت و اینا ندارم ولی چرا اینو میگین؟  قصدم توهین نیس فقط میخوام بدونم

الان کلینیک های توانبخشی  که پسرم میبرم گفتن تا اخر اردیبهشت تعطیلن و تعطیلی شون تمدید کرون  عزیزم مدرسه پسرم هم همینطور و برای بعد از ان هم باز اعلام میکنند 😊😊😊😊😊

داشتیم زندگیمونو میکردیم ها. 

من میترسم دیگه هیچ وقت مثل قبل نشه .

اخ بد بختی اینه که تا مدتها از عالم و ادم میترسیم  که کی ناقل هست کی مریض .وسواس هم گرفتیم با این چیپس و پفک شستنمون 

حالا شما فرض کن مرداد شد یکی یه جا یه عطسه بزنه همه تا ماه میپرن از ترس که اخه