2777
2789
عنوان

چیکار کنم خونریزیم قطع شه؟؟؟😣🤔😥

19357 بازدید | 35 پست

یه بنددددد دارم خونریزی میکنم  هیچ جوره قطع نمیشه قبلنا با مفنامیک قطع میشد ولی الان یه هفتست میخورم قطع نمیشه

امکان دکتر رفتنم ندارم این وضعیت .  البتع قبلنا رفتم چکاب کلی و ازمایش و سونو  که سالم بود

چه کنم خسته شدم

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سويق عدس كم ميكنه گويا

باید از عطاری بگیرم؟

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     

من از خوردن سگیق عدس بعلاوه پودر نبات خیلی جواب گرفتم جالبه برای تقویت بیشتر یه بار چند روز این سویقو با عسل میخوردم فایده نداشت بعد با شکر خوردم فایده نداشت بعد با نبات خوردم از چند ساعت بعدش شروع شد ب کم شدن

اگه ب سگیق عدس دسترسی نداری خودت درست کن تو نت سرچ کن

فک کنم نشاسته خوبه استفاده کن  سرچ کن

واقعا؟  باشه مرسی