2777
2789
عنوان

مادر شوهر حسوووووووووووووود

308 بازدید | 20 پست

مادر نامزدم خیلی به من حسادت میکنه فکر میکنه انگار من رقیب عشقیش هستم!!!!!!!!

نامزدم بعد از چند روز امشب اومد خونمون شام موند.مامانش هممممممممممممممش زنگ میزد کجایی زود بیا خونه.بیا منو باباتو ببر فلان جا.همیشه همینکارو میکنه اعصاب نذاشته برا من.هر بار هم دوتایی باهم میریم بیرون هزار بار زنگ میزنه بیا خونه.این چشه من چیکار کنم اینو که فکر میکنه هووی منه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب یه کلام ب مادرش بگه مادرعزیز من تا فلان ساعت اینجا هستم و بعد از اینکه اومدم میام در خدمتتون 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

دخالت نکن به روی خودت هم نیار خود نانزدت درستش میکنه من هم داخل نامزدیم مادرشوهرم چون خیلی مومن بود بدش میامد مابری بیرون هی زنگ میزد کجایی بیا ببرم دکتر چقدر میری بیرون طوری شد ک دیگه نامزدم دروغ میگف دارم بادوستام میرم بیرون که هی زنگ نزنه خوب میشه نگران نباش تحمل کن فعلا ازدواج ک کردید تموم میشه خود نانزدت باهاشون صحبت میکنه تو خونه شما متوجه نمیشید بحثشون میشه خوب میشه انشالله

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

اول ب مادرشون محبت کن تا خام دستت بشه

بعدشم رو خود شوهرت کار کن

ولی نگی بهش ک چرا مامانت فلان  وایناها

در عوض بهش بگو مثلا چقد دلم میخواد امشب ک خونه ی مایی فقط واسه خودم باشی هیچکس بهت زنگ‌ نزنه 

بعدش بگو بخاطر من گوشیت وخاموش کن یه امشب

واونقد بهش محبت کن ک خودش جلب بشه وبیاد 

بعد عروسی بهتر میشه  بعضی مادر ها خیلی وابسته بچه شون هستن اولاش اذیت میشن و اذیت میکنن هرچند ...

اره خوب میشن من عقد بودم میرفتیم بیرون 2ساعت بعد میامدیم خونه نمیدونم چش میشد قهر میکرد میگفت من تورو باخون دل بزرگ کردم فلان من خیلی بهم برمیخورد هیچی نمیگفتم بعدها خواهرشوهرام گفتن مامان چون خیلی رو پسرش حساس اینجوری فکر میکنه داری ازش میگیریش الانم خیلی دوستم داره چون هیچ وقت هیچی نگفتم میگه خیلی احترام گذاری و عاشقمه یعنیا

دخالت نکن به روی خودت هم نیار خود نانزدت درستش میکنه من هم داخل نامزدیم مادرشوهرم چون خیلی مومن بود ...

اخه میدونی چیه.نامزد من خیلی مثلا میخواد روابط رو مدیریت کنه ولی بازم طرف مامانشه.مامانش خیلی پیش نامزدم از من بد میگه خیلییییییییییی زیاد.من دیدم بعضی وقتا که بحثمون میشه میاد دقیقا حرفای مادرشو تحویل من میده!

اخه میدونی چیه.نامزد من خیلی مثلا میخواد روابط رو مدیریت کنه ولی بازم طرف مامانشه.مامانش خیلی پیش نا ...

باهاش بحث نکن اصلا ک حرف مامانش ثابت بشه سعی کن سیاست داشته باشی تعریف مامانش کن تعریف خانوادش کن بهشون محبت کن هرچی گفتن به رو خودت نیار میدونم سخته ادم خودش سختش میشه ولی تحمل کن خوب میشن خیلی هم خوب میشن بعدها میفهمن چقدر احترامشون گذاشتی هیچ وقت از مامانش بد نگو حتی اگر واقعا بهت بد کنه بگو مامانت یک عمر توروبزرگ کرده اشکالی نداره اگر چیزی میگه تو دلش نیست چون خیلی دوستت داره اینجوری نانزدت بیشتر دوستتداره هرچقدر طرف خانوادش باشی بیشتر میاد سمتت با دلبری و لبخندت بازی کنی

اره منم تجربه کردم این رفتار ها رو حتی بد ترش رو بخدا  مادرشوهر من اگه شوهرم یکم زیاد میشد مون ...

اره این چیزا طبیعیه بعد هل میشه فقط ادم باید عاقل باشه باهاشون سر لج نیوفته یا بی احترامی نکنه

من هیچ وقت جواب بی احترامی هاشونو ندادم ۵ سال طول کشید و عذابایی هم کشیدما  اما الان چیزی جز ش ...

خداروشکر عزیزم همینکه الان شاد باشیم کافیه خداروشکر همیشه شادو سلامت باشی