بیاین بهتون یه ختم بگم که اگه انجامش بدین هررررچی میخواین برآورده میشه...
هرکی حاجتشو نگرفت بیاد به خودم هرچی دوس داره بگه!
رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها.
خب تو این روزا هزارتا بفرست که بعدش میشه ۷۰۰۰ تا حدود سه ساعت. که روزای بعدی میتونی جبرانش کنی
رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب تو این روزا هزارتا بفرست که بعدش میشه ۷۰۰۰ تا حدود سه ساعت. که روزای بعدی میتونی جبرانش کنی
نمیشه تو این روزا کمتر فرستاد.مثلا صدتا یا یدونه😅
که زنجیره قط نشه فقط😁
■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■ ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■ ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
توی دوماه قمری باید فرستاده بشه که یا ۶۰ روزه یا اگه ماه ۲۹ روزه باشه میشه ۵۸-۵۹روز
نمیشه تو این روزا کمتر فرستاد.مثلا صدتا یا یدونه😅 که زنجیره قط نشه فقط😁
نه روزی کمتر از ۱۰۰۰ تا نباید بفرستی😊
■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■ ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■ ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■
اگه روزی 10000 تا بفرستیم و 10 روزه تموم شه طوریه؟یعنی کمتر از دوماه بشه
آره گلم نمیشه باید حتما توی دوماه قمری باشه.
بعد روزی ۱۰ هزار تا میشه تقریبا ۵ ساعت در روز
وسطش نباید با کسی حرف بزنی یا کار دیگه ای بکنی و باید وضو داشته باشی. نبایدم راه بری. میتونی؟
بعد از پریود باید اون صلواتایی رو ک در طی عذر شرعی فرستادی دوباره بفرستی بنابراین پیشنهادم اینه تو روزای پریودی حداقل تعدادشو --ینی هزارتا در روز-- بفرستید