2777
2789

حدود2ماهی میشه با یه پسر اشنا شدم  قبلا عاشق دخترعموش بوده شدید که اونم ازدوج میکنه و این افسرده میشه حمله عصبی بهش دست میداده درد قلبش از همون دوران شروع شده اوایل که حرف میزدیم میگفت من اصلا نمیخام ازدواج کنم به ازدواج فکر نمیکنم و متاسفانه متوجا شدم قبلا خیلی رابطه جنسی داشته الان میگه من بخاطر تو میخام تغییر کنم و واسه ازدواج تورو میخام ولی الان شرایطشو نداد گفتم که اعتمادی اصلا بهت ندارم 

میگه خودمو بهت ثابت میکنم کاری میکنم  اعتمادتو جلب کنم فقط زمان  بده بهم واینکه تا رسمی نشه نمیخاد بیرون همو ببینیم بنظورتون هچین آدمی قابله اعتماده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه صداقت داره خیلی عالیه

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.

توبیشترمیشناسیش تاما

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻