2777
2789
عنوان

انتقال جنین در کرونا

555 بازدید | 11 پست

سلام به همگی.مامانهای عزیز خبر دارین که تو این شرایط کرونا مراکز نباروری ایا انتقال جنین میدن یا نه؟

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺

بنظر من نکن. یه کم صبر کن. ببین من الان باردارم نه دکتر رفتم نه جواب آزمایش مو دادن پا در هوام استرس کرونا هم جای خود. انتقال جنین نیاز به فکر راحتو بی استرس داره تا درصد موفقیتش بالاتر بره. البته امیدوارم حتما حتما مامان بشیا

تو منه بی اعتقاد منه بی باور رو با یه معجزه مومن کردی. مومن به وجودت مومن به اینکه هستی خوبم هستی وجود داری اونم به زیباترین شکل. آخ پسر کوچولوم پسرقشنگم خیلی عاشقتم🥰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید زنگ بزنی بپرسی منم دوستم میخواد بره اول اردیبهشت گفت زنگ میزنم میپرسم 

گل مهر جان خوبی عزیزم؟

یاسمین خوبه؟😍😍😍

یادمه با کاربری های قبلیم توتاپیکات چت کرده بودیم باهم

خیلی وقت میشه ازت خبری نداشتم

جوونه ی تو دلم...پسرم...مامان عاشقته مرد کوچولو^^😍😍😍❤
گل مهر جان خوبی عزیزم؟ یاسمین خوبه؟😍😍😍 یادمه با کاربری های قبلیم توتاپیکات چت کرده بودیم باهم ...

قبلیت چی بود

😅

بد نیست خوبه خداراشکر 

ولی خیلی خیلی نق نقوهه 

یه ده روزیم تب داشتو دهنش پر از آفت شد 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

بنظر من نکن. یه کم صبر کن. ببین من الان باردارم نه دکتر رفتم نه جواب آزمایش مو دادن پا در هوام استرس ...

مم به دوستمم گفتم 

انگار من دشمنشم گفتم اینقدر صبر کردی یه دوماه دیگه صبر کن 

گفت به تو چه من نمیتونم دیگه صبر کنم 

گفتم خودت صلاح خودتو بهتر میدونی من چی بگم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

قبلیت چی بود 😅 بد نیست خوبه خداراشکر  ولی خیلی خیلی نق نقوهه  یه ده روزیم تب داشتو ده ...

کاربری های قبلم dokhi_mordadi

دخترافتاب

دریا79 

بودن 

البتع اگ یادت بیاد😅

گفتی یاسمین دهنش افت زده تب داشته طفلی الان بهتره خداروشکر؟

جوونه ی تو دلم...پسرم...مامان عاشقته مرد کوچولو^^😍😍😍❤
بنظر من نکن. یه کم صبر کن. ببین من الان باردارم نه دکتر رفتم نه جواب آزمایش مو دادن پا در هوام استرس ...

وای منم هنوز انومالی ندادم 😖

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
مم به دوستمم گفتم  انگار من دشمنشم گفتم اینقدر صبر کردی یه دوماه دیگه صبر کن  گفت به تو ...

چه دوست بیشعوری داری😐

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸