2777
2789
عنوان

راهنمایی بانوان کدبانو لطفا

128 بازدید | 15 پست

یه فرش دارم با زمینه کرم فوق العاده کثیف دوتا بچه کوچیک داشتم که از شرمندگیش دراومدن و حسابی کثیف کردن البته من به قول شوهرم خونسردم و بچه ها رو دعوا نمیکنم بهرحال این فرش مایه خجالت شده می‌خوام روش مایع سیف بریزم چند ساعت بمونه بعد بشورم اگه راهی بلدید که فرشم مثل روز اول بشه بفرمایید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ خدا الهی دوووورشون بگردم یعنی میشه یه روز نی نی منم به دنیا بیاد و فرشامو کثیف کنه خداجوووون عزییییزم

خوشگلم با شامپو فرش اوکی میشه البته زیاد استفاده نکن فقط همین یبار که فرشای قشنگتون خراب نشن الهی که همیشه شاد و سلامت زندگی کنید در کنار هم

من واین بوم نقاشی....🎨♥️

من بعد اینکه پسرمو از پوشک گرفتم دادم قالب شویی .

بعدم رو فرشی پهن کردم .

شامپو فرش رو با اب قاطی کن و بکش رو فرش 

بعدم نباید روش راه بری تا خشک بشه 

وگرنه کثیف کاری بیشتر میشه .

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
تو بشورش.  چون میگی خونسردم پس ب نتیجه کار حتما رضایت میدی.

من خونسردم شوهر م که نیست اگه به خودم بود دومی رو هم از پوشک می‌گرفتم بعد اما شوهرم حساسه البته چیزی نمیگه ها خودم خجالت میکشم 

اخ خدا الهی دوووورشون بگردم یعنی میشه یه روز نی نی منم به دنیا بیاد و فرشامو کثیف کنه خداجوووون عزیی ...

جیگر نی نی توی شکمت خواهر جان حالا صبر کن اینقدر زندگیتو کثیف کنه که دیگه مثل من بیخیال بشی