2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سنتی عمل میکنم مثلا قهوه درست میکنم و باسرنگ به کف سرم میزنم هرروز و به موهام تو نت سرچ کن عالیه

اسم قهوت چیه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
من سنتی عمل میکنم مثلا قهوه درست میکنم و باسرنگ به کف سرم میزنم هرروز و به موهام تو نت سرچ کن عالیه

نتیجه?

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
۳ ماهه.هنوزم دارم استفاده میکنم

نتیجه گرفتی شما؟؟من برای ریزش موهام یه ماهی هست استفاده میکنم هنوز نتیجه خاصی ندیدم

میشه برای برآورده شدن حاجت دلم صلوات مهمونم کنید؟🌷🌷

منو لایک کنید 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
نتیجه گرفتی شما؟؟من برای ریزش موهام یه ماهی هست استفاده میکنم هنوز نتیجه خاصی ندیدم

منم ریزش شدید داشتم دکتر گفت ۳ ماه بخور استفاده کردم دوره سه ماهه الان موهام ریزشش کلا قطع شده و مثل قبل پرپشت شده