2777
2789
@رزعشق     @قاصدک_خوش_خبرم     @رهگذرپاییزی     @مامانبزرگپان ...

ممنون از تاپیک بسیار خوبت ان شاالله حاجت روا💚💙🙏

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
دوستم ممنون ک صدامیکنی من چندروزیع نمازمومیخونم فقط خداکنه عادت کنم ترکش نکنم ماه رمضونم نزدیک روژه ...

خواهش می کنم،خدا رو بی نهایت بار شکر😍🌸💫🎀

از آیت الله بهجت سؤال می کنن:یه روز نماز می خونم،یه روز نمی خونم،آیت الله بهجت در جواب فرمایش می کنن:نماز رو اول وقت و به جماعت بخون،برو نماز جماعت اول وقت،آخرت می خوای نماز بخون،دنیا می خوای نماز بخون،هیچی نمی خوای نماز نخون.

شهید ابراهیم هادی🎀کاش همه تو را می شناختند،یا زهرا💫

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تاپیکتون خیلی جالبه و پر از نکته های تازه است ...خدا رو شکر که منم دعوت شدم و حتمن دنبال میکنم

قربونت عزیزم،نیتم از زدن این تاپیک جلب رضایت خداس إن شاءالله😍 إن شاءالله به حق این ماه عزیز برای هر کی که این تاپیک رو می خونه مفید باشه 😍🌸💫🎀

بله؟

دیشب دوست تون چمنگل خانوم شما رو به این تاپیک دعوت کردن و بعد من تگ تون کردم که اگه میشه پستارو مطالعه کنین نیلوفرجونم💫🎀

دیشب دوست تون چمنگل خانوم شما رو به این تاپیک دعوت کردن و بعد من تگ تون کردم که اگه میشه پستارو مطال ...

خوندم عزیزم،خیلی دلم میخاد ک اینجورباشه،نمازاول وقت بخونم

💕🍃صلوات واسه حاجتم لطفا🍃🌹

[QUOTE=131530685]خوندم عزیزم،خیلی دلم میخاد ک اینجورباشه،نمازاول وقت بخونم[/QUOT]

آیت الله مجتهدی تهرانی :

کسانی که به هر دری می زنند ولی کارشان درست نمی شود،برای این است که " نماز اول وقت " نمی خوانند. جوان ها ! به شما  توصیه میکنم ؛  اگر می خواهید هم دنیا داشته باشید و هم آخرت، نماز اول وقت بخوانید😇

takhasosi_namaz@

آیت الله جاودان :

🔸انسان هرچه به نمازش بهای بیشتری دهد ، توفیق او برای ترک معصیت بیشتر خواهد بود.

🔸از جمله مواردی که ممکن است آدم را برای همیشه بدبخت کند ، ضایع کردن نماز است.

📚حدیث اندرز ص ۱۴۴

be_name_khoda@

دستود العمل شیخ حسنعلی نخودکی🌹

آیت الله حاج شیخ حسنعلی نخودکی فرمود:

می خواین یه چیزی بهتون یاد بدم که قدرتش از علم کیمیا هم بالاتر باشد.

بعد از هر نماز  پنج کار را انجام بدید، رزق و روزی شما زیاد میشه و به درجات معنوی خوبی دست پیدا می کنید.

1⃣👈 تسبیحات حضرت زهرا ( سلام الله علیها)

2⃣👈  آیت الکرسی تا و هو العلی العظیم.

3⃣👈 سه تا قل هو الله.

4⃣👈  سه تا صلوات.

5⃣👈 آخر آیه 2 سوره طلاق از من یتق الله و آیه 3 .👇

🌺 وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکِّلْ عَلَی الله فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْءٍ قَدْرا. 🌺  3 مرتبه

🌹شیخ حسنعلی نخودکی فرمود:

من هرچه دارم از عمل کردن به این 5 مورد بعد از هر نماز دارم.

ostad_panahiann@

نماز_اول_وقت#  

گناه_کردن#  

باورکن_این_دوتا_مهمه#  

عالمِ ربّانی آیت الله اراکی فرمایش کردن:

برای ازدیاد محبت به حضرت ولی عصر(ع) گناه نکنید

و نماز را اول وقت بخوانید.

ostad_panahiann@