سلام. من خیلی ناراحتم بابت این موضوع. همش میگم چرا دوس داره تنها بره. مگه کجا میره. خودش میگه فقط میرم دور میزنم جایی نمیرم اصلا. شما این مساله رو ندارین؟
آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا اگر یک روز به مرگم مانده بود مردی را کنارم بگذار تا فقط یک شب در اغوشش بخوابم نه برای غریزه ام که از اغوش بکرو مردانه اش حس امنیت و ارامش را فقط برای یک شب هم که شده تجربه کنم خدایا مرا ارزو به دل از این دنیا نبر اما در پایان باز هم راضیم به رضایه تو
گاهی وقتا با دوستاش قرار میزاره دور هم جمع میشن (هفته ای یکبار) اما دور زدن نه ...
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فعلا که نه خونه هس ولی قبلا اره تنها میره بیرون اسیر که نگرفتم جای خاصی هم نمیره میره باشگاه یا همینجور ی سر به دوستاش میزنه البته ما عقدیم دوست نداره زیاد خونه باشه الانم داره دق میکنه😬
شاید شما انتظار داری همه جا با شما بره به نظر من حق داره یک سوم اوقاتو تنها بره و بادوستاش باشه
منم موافقم هرکسی به تنهایی نیاز داره و یه زمان هایی ک با دوستاشون بگذرونن