2777
2789
عنوان

شوهرم اغلب اوقات تنها میره بیرون

1627 بازدید | 44 پست

سلام. من خیلی ناراحتم بابت این موضوع. همش میگم چرا دوس داره تنها بره. مگه کجا میره. خودش میگه فقط میرم دور میزنم جایی نمیرم اصلا. شما این مساله رو ندارین؟

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بهش بگید بازم شمارو نمیبره؟

خدایا اگر یک روز به مرگم مانده بود مردی را کنارم بگذار تا فقط یک شب در اغوشش بخوابم نه برای غریزه ام که از اغوش بکرو مردانه اش حس امنیت و ارامش را فقط برای یک شب هم که شده تجربه کنم خدایا مرا ارزو به دل از این دنیا نبر اما در پایان باز هم راضیم به رضایه تو 

گاهی وقتا با دوستاش قرار میزاره دور هم جمع میشن (هفته ای یکبار) اما دور زدن نه ...

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
واقعا؟

وااای نه مگه چیز مشکوکی دیدی ازش

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

فعلا که نه خونه هس  ولی قبلا اره تنها میره بیرون اسیر که نگرفتم جای خاصی هم نمیره میره باشگاه یا همینجور ی سر به دوستاش میزنه البته ما عقدیم دوست نداره زیاد خونه باشه الانم داره دق میکنه😬

یعنی بهش بگید بازم شمارو نمیبره؟

بعضی وقتا میبره. بعضی وقتا نه

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
شاید شما انتظار داری همه جا با شما بره به نظر من حق داره یک سوم اوقاتو تنها بره و بادوستاش باشه

منم موافقم هرکسی به تنهایی نیاز داره و یه زمان هایی ک با دوستاشون بگذرونن 

منم موافقم هرکسی به تنهایی نیاز داره و یه زمان هایی ک با دوستاشون بگذرونن 

اره عزیزم.منو همسرمم همینیم

حتی خیلی وقتا تنهایی میریم خرید

با اینکه سال اول زندگیمونه

واقعا؟

شوهرمنم دوست داشت اجازه ندادم بهش عادت کنه دیکه خودش گشت وگزارشو میکنه روخیش خوب میشه بعد از تو توقع داره بی اون تفریحات خوشحال باشی وحالت خوب باشه الان که کروناست نذاربره توخونه سرگرمش کن بعدکروناهم هرجاخواست بره همراهش برو مگراینکه جایی باشه که واقعاخودت دوست نداشته باشی