2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به همسرم گفتم بخره هنوز نخریده تجربه ای ندارم

اما تجربه ی غذا دادن به بچه ی 6ماهه ام میگه از لعاب برنج و فرنی شروع کن و حریره بادوم و سوپ و.... 

من خودم برنامه ی نی نی به به دانلود کردم خیلی عاااالی و جامع است به شما ام پیشنهاد میدم

خدا کوچولوتونو حفظش کنه😍

فرنی یا حریره درست کن بهتره که 

از ۴ ماه و نیم به خاطر رفلاکسش کمکی رو شروع کردم 

دیگه فرنی و حریره و سرلاک رو خیلی سخت میخوره انگار تکراری شده براش

حواست باشه!
منم به همسرم گفتم بخره هنوز نخریده تجربه ای ندارم اما تجربه ی غذا دادن به بچه ی 6ماهه ام میگه از لع ...

ممنون عزیزم 

من از ۴ ماه و نیم کمکیش رو شروع کردم خواستم تنوع بدم به غذاش

حواست باشه!

گلم من الان پسرم بزرگ شده ولی کوچیک بود براش باجو وبادوم حریره درست میکردم از ۵ ماهگی هیچ مشکلی نداشت کم کم بعدش موز و سیبم بهش اضافه کردم 

من و خدا وقتی که ما می شویم، یک تیم عالی می شویم؛ تیمی که هیچکس حریفش نمی شود.   
از ۴ ماه و نیم به خاطر رفلاکسش کمکی رو شروع کردم  دیگه فرنی و حریره و سرلاک رو خیلی سخت میخوره ...

سوپ ماهیچه براش درست کن یا هر نوع سوپ دیگه ای مقوی ترم هست البته سعی کن بیشتر از لعابش بدی چون هضمش سنگین میشه براش 

سوپ ماهیچه براش درست کن یا هر نوع سوپ دیگه ای مقوی ترم هست البته سعی کن بیشتر از لعابش بدی چون هضمش ...

سوپ رو دو وعده میدم برای صبحا موندم چی بدم بهش که خوب بخوره 

حواست باشه!
گلم من الان پسرم بزرگ شده ولی کوچیک بود براش باجو وبادوم حریره درست میکردم از ۵ ماهگی هیچ مشکلی نداش ...

ممنون عزیزم 

من الان تو سوپش جو پرک میزنم یه کم 

اینم همونه دیگه اره؟

حواست باشه!