2777
2789
عنوان

بخندم یا گریه کنم🤗😱

371 بازدید | 15 پست

‌بچه ها من خونواده شوهرم زیاد رعایت نمیکنن  مادر شوهرم خودش ریه هاش داغون باید خیلی رعایت کنه تواین ایام عید خونه ی دخترش رفته بود بعدم پاشدن با خواهر شوهرم اینا ۴ روز رفتن خونه ی برادر شوهرم یه شهر دیگه به ماهم گفتن من گفتم نمیایم حالا امشب اومده خونه ی ما میگه خانواده ی شوهر خواهر شوهرم زنگ زدن بهش که میخوایم بیایم شام خونه تون یعنی خونه ی پسرشون بعد جالبه مادر شوهرم برگشته میگه یعنی چی هیچی حالیشون نیس مگه نمیگن جایی نرین خودتونو قرنطینه کنین یعنی اون لحظه نمیدونستم از این منطقش بخندم یا گریه کنن فقط یه چیزی رو برا دیگران عیب میدونن خودشون انگار ن انگار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چرا؟؟چون اینجاباید دخترخودش پذیرایی واشپزی کنه نه بقیه یادش افتاده کرونا هست 

اره دقیقا همینه میگن ما بریم فقط بخوریم عروسا بهمون خدمت کنن ولی دخترمون رابطه شو با خانواده شوهر قطع کنه

من بودم علنی میگفتم مامان جان قرنطینه برا کسایی هست ک کلا تو خونه اند نه ماها ک مهمونی میریم و میاییم 😉

ولی وجدانن مهمونی نرید .از کسی هم پذیرایی نکنید بزارید تموم بشه این زنجیره خسته شدیم از خونه نشینی 

اره دقیقا همینه میگن ما بریم فقط بخوریم عروسا بهمون خدمت کنن ولی دخترمون رابطه شو با خانواده شوهر قط ...

من بودم میخندیدم خودش میفهید خنده برای چیه

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
من بودم علنی میگفتم مامان جان قرنطینه برا کسایی هست ک کلا تو خونه اند نه ماها ک مهمونی میریم و میایی ...

جالبه شوهرم برگشت گفت خوب شما برا چی رفتین خونه ی داداش خوب میموندین تو قرنطینه دیگه چه فرقی میکنه