2777
2789
عنوان

خونریزی

238 بازدید | 20 پست

خانوما کسی بوده با وجود دردو خونریزی زیاد ولی نی نیش بمونه ؟ من از دیروز درد شدید دارم از امروز به خونریزی افتادم مثل خون پریود ،دکترو سونو هم نرفتم هنوز،هشت هفته و دو روزمه ،خیلی نگرانم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز رفتم بیمارستان،فقط ماما بود قرصو شیاف ضد درد داد بهم گفت تا بعد از تعطیلات نمیشه کاری کرد

استراحت کن و قرص مصرف کن

ولی خب مگه نباید دکتر شیفت داشته باشن

تنها کسی که لازم است او را شکست دهید ، همان کسی است که دیروز بوده اید
دکتر نیومد ،گفتن اورژانسی نیستی که بگیم دکتر بیاد،اصلا براشون مهم نبود درد میکشم

چه نفهم.اتفاقا خونریزی اورژانسیه

من همیشه میگم کسی که میزنه به کولی بازی و سروصدا میکنه بیشتر بهش میرسن تا بیمار آروم رو

فقط و فقط استراحت کن.ببین حتی از جات بلند نشو که ی لیوان اب بخوری بگو برات بیارن.شیافم استفاده کن.استرسم نداشته باش.خونریزیت زیاده؟

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

موندم این چند روز چجوری سرکنم،توی شهر غریب عروس شدم ،مامانم پیشم نیست، حتی بهش نگفتم چی شده که نگران نشه،پنج ماهه ندیدم خونوادمو،از دل تنگیو بی کسی اینجا دارم دق میکنم

فقط و فقط استراحت کن.ببین حتی از جات بلند نشو که ی لیوان اب بخوری بگو برات بیارن.شیافم استفاده کن.اس ...

آره ،اگه سقط بشه چجوریه؟ چیز خاصی دیده میشه؟ از کجا بفهمم که سقط شده؟

آره ،اگه سقط بشه چجوریه؟ چیز خاصی دیده میشه؟ از کجا بفهمم که سقط شده؟

سونو تشکیل قلب رفتی؟نمیدونم عزیزم من تو ۵ هفته و ۴ روز سقط داشتم سه روز خونریزی مثل دوران پریودی بود بعدم تموم شد

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
چه نفهم.اتفاقا خونریزی اورژانسیه من همیشه میگم کسی که میزنه به کولی بازی و سروصدا میکنه بیشتر بهش م ...

آره واقعا،من توی بدترین دردام صدام در نمیاد فقط آروم اشکام میریزه،این اشکامو میدید ولی می‌گفت تو که درد نداری برا چی گریه می‌کنی الکی

آره واقعا،من توی بدترین دردام صدام در نمیاد فقط آروم اشکام میریزه،این اشکامو میدید ولی می‌گفت تو که ...

خدا بگم چیکارشون کنه.که باید طرف دور از جون بمیره تا باور کنن