2777
2789
عنوان

قطره ویتاگنوس

30050 بازدید | 44 پست

سلام خانما

امروز این قطره رو گرفتم و میخوام خوردنشو شروع کنم.کسی راجبه این قطره تجربه ای داره؟جواب گرفته ازش؟

واسه بارداری و تنبلی تخمدان و رشد فولیکول و تنظیم سیکل و اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک مدت استفاده میکردم ولی روی من هیچ اثری نداشت.  من مشکل شما را داشتم

☹☹☹

خیلی ازش تعریف شنیدم دیگه نمیدونم.البته میگن بعد از یک ماه استفاده تازه اثرگذاریش نمایان میشه

☹☹☹خیلی ازش تعریف شنیدم دیگه نمیدونم.البته میگن تازه بعد از یک ماه استفاده تازه اثرگذاریش نمایان میش ...

من یکسال شایدم بیشتر خوردم ولی تاثیری نداشت

اخر هم با زور قرص و آمپول باردار شدم 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
من خودشو از عطاری گرفتم ۳ بار تو ۳ روز خوردم ماه بعد باردار شدم ۲ سال اقدام بودم

جدیییی😃😃😃چه خوب خدارو شکر

سه بار تو سه روز یعنی چی؟یعنی سه روز روزی یکبار یا سه روز روزی سه بار؟

منم استفاده کردم. تنبلی داشتم و عدم تخمک گذاری به خاطر بی کیفیت بودن فولیکول ها. هردو بارداریم، همو ...

وااااای خدارو شکر.دارم امیدوار میشم.شمام قطره‌شو خوردین؟چند ماه مصرف کردین تا باردار شدین؟

جدیییی😃😃😃چه خوب خدارو شکر سه بار تو سه روز یعنی چی؟یعنی سه روز روزی یکبار یا سه روز روزی سه بار؟

۳ روز روزی ی استکان بزرگ.تلخ بود بشدت از سر بدمزگیش قطعش کردم.یدونه قرصم نخوردم باردار شدم با ی فولیکول ۱۴

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤