2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا منو نمیبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون کادو نمیده قلبت داره میترکه؟؟؟!!!!

اینقد ظاهر بقیه رو با شوهرت مقایسه نکن

منم شوهرم اهل کادو دادن نیس اصلا مناسباتارو یادش نمی مونه... منم بااین قضیه کنار اومدم و خودمو اذیت نمیکنم دیگ.

ولی دار و ندارشو ریخته ب پام...

مرسی که اینقد رُند شدی          

چقد ناشکری تووووو بازخوبه توخیلی چیزای دیگه مثه اینکه دعوانمیکنینن واز نظر روابط جنسیم خوبین اینا همش شکرانه داره

اولا بخاطر خودت لباس بپوش بخودت احترام بزار تو آینه اولین کسیکه تورومیبینه خودتی پس خودت بخودت قوت قلب بده منتظر کسی نباش 

ودوم اینکه درمورد کادوم ب اینصورته تو تا خودتو دوست نداشته باشی نمیتونی بقیه ان دوست داشته باشی 

براکادوم توپیشقدمشو تو بهش بده بزار اون از تو یادبگیره انقداینکارو کن ک خودش برات اینکارو انجام بده 

دقیقا مثل من دخترم اذیتم میکنه همش بعد ی بار نمیگه اره خستت کرد همش میگه بیچاره دخترم کاری نمیکنه تو صبرت کمه بخدا گریه کردم گفتم از صبح با بچه سرو کله میزنم ی ساعت نمیتونی جای من باشی 

انگار نه انگار 

الانم اشکام ریخت تمام حرفات حرفای منم هست 

در مورد کادو هم یه سال خونه ۷ریدیم تمام مناسباتو رو گفت که کخونه خریدیم امسال

یه سال ماشین خریدیم بازم تمام مناسباتو رو گفت ماشین خریدیم

دیگه بخوام بگم تا صبح باید کادوهامو برات بشمارم

بقیه رو هم خودت حدس بزن

اگه دوست