2777
2789
عنوان

پیراشکیه شوور پز 😀😀😀

3079 بازدید | 41 پست
http://8pic.ir/images/1fsx9vorv0wd1mcr9wzx.jpg دیشب من مواد و خمیر پیراشکیمو آماده کردم حاج آقا رسیدن به من گفتن شما بشین نبرد گلها ببین من پیراشکی درست میکنم😁اینم حاصل دسترنجشون😨 بهش میگم لا اقل دره این لامصبا رو میبستی😟میگه انگار ناموسم لخت توش نشسته😁بذار گوشت چرخیده ها راحت باشن😀

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

اون دوتا موجودم که پایین و بالای ظرف میبینین پیراشکی ان مثلا😁گفت حوصلم سر رفت دیگه این دوتا رو مدل ندادم😢گفتم نه که واسه مدل دادنه بقیه اش خودتو کشتی😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبه که مرضی آفرین به همسرت حالا همین رو میدادی دست شوهر من حین پخت مواد داخلش رو خودش میخورد به مرحله پیراشکی شدن نمی رسید
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوش جان ؛خوب شده
🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
بهار جون درست کن خوب میشن زشت بودن ولی خوشمزه بودن😁 من وقتایی که حوصله نداشته باشم دراشونو با چنگال میبندم و تموم اما گاهی که حوصلم بشه شکل ماهی و پاپیون و اینا درست میکنم روش زرده تخم مرغ و کنجد میزنم و میذارم فر کلی مجلسی میشن😉

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40