2777
2789
عنوان

فضای اینستاگرام

262 بازدید | 5 پست

من خودم اینستا ندارم اما گاهی از گوگل میرم و به بعضی پیج ها سر میزنم. دیدید زندگی های بعضی ها رو؟ مثلا طرف تنها میره مسافرت چه داخل چه خارج یا با دوس پسر یا دوس دخترش و دوست هاشون میرن. هی عکس و فیلم از کافه رفتن و رستوران رفتن و این چیزا میزارن. عکس های زندگی های لاکچری یا به ظاهر لاکچری خودشون رو میذارن. انگار همیشه مرتب و تمیز هستن و مدام به خودشون میرسن. گاهی اوقات میگم اینا پس کی کار میکنن و پول درمیارن البته کلی پول از همین پیج هاشون و تبلیغ مثلا ماست و پنیر درمیارن! بعضی هاشون که عکس های پدرومادرشون رو میذارن ظاهرا انگار آدم های معمولی هستن و شبیه بچه هاشون نیستن اما عجیبه که چطور همچین پدرومادرهایی این همه آزادی و حق انتخاب به بچه هاشون میدن. زندگی هاشون خیلی عجیب و دور به نظر میرسه. چرا این همه تفاوت هست؟ یا پدرومادرهاشون آدم های راحتی هستن و اگه نیستن اینا با حرف همراهشون میکنن؟ چطوری این کار رو انجام میدن؟ اصلا ممکنه؟ یا مثلا فیلم و عکس مهمونی یا تولد مختلط و رقصیدن میذارن. خیلی برام عجیبه. چقد راحتن! من نمیخوام بحث دین و اینا رو پیش بکشم چون طرف ممکن باحجاب و پوشیده هم باشه و بره برقصه و آدم راحتی باشه یا بی حجاب باشه ولی خیلی راحت نباشه. البته تو کشور ما خیلی اینطوری نیست چون آدم و افکارشون بیشتر از ظاهرشون دیده میشن. من منظورم اینکه چطوری میتونن اینقد راحت باشن؟ اینایی که این کارها رو میکنن چطوریه؟ من آدم خجالتی هستم و کلا تو ی جای شلوغ معذبم، نمیدونم چطور بعضی ها خیلی راحتن. یعنی رمز موفقیتشون چیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شانس خانواده پایه شوهر ماست 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

بعدشم اینی ک میگی پدرمادرشون ساده ان خودشون اینجوری دقیقا خانواده عموی منه .عمو و زنمون 60 هفتاد سالشونه و اینقدر ماهن ک نگو بعد مثلا دختراش ک مجردن ارایش و اصلاح ابروها مدل زنونه و رنگ مو و اینا .. نه که بگی الان همه اینجورن.. اینا از ده دوازده سال پیش ک ما دبیرستانی بودیم این کارو مبکردن مثلا تو خونه جلو داداش مجردشون تاپ و شلوارک .. خیلی برا من عجیب بود .. یعنی برا کل فامیل عجیب بود اون موقع ما حتی اجازه پشت لب برداشتن نداشتیم اونا اصلاح کامل ورنگ مو و اینا

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫