2777
2789
عنوان

رفتن به خونه مامانم یا موندن تو خونه خودمون

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 29 پست

اوه

چه سخت بود

بد نوشتی ، هر چی سعی کردم متوجه نشدم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه چه سخت بود بد نوشتی ، هر چی سعی کردم متوجه نشدم

نوشته بچه دووماهه داره شوهرش نمیداره بیاد خونه خودشو بچش قرنطینه کرده .تو خونه خسته اس میخاد بره پیش خانوادش.اونجا قرنطینه بشه.خواهرش از ترس حرفای مادرشوهرش میترسه بیاد پیشش.

درسته استارتر

این قانون برای مامان و بابا و مادر شوهر و پدر شوهر وحتی بزرگای فامیل درست نیس.احترام بزرگترا واجبه

تو ادامه بده ایشالا دیدار به قیامت عزیزم تو از جونت سیر شدی احترام اونقد بزار برو بهشت

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
مشروب ب با دوستان ورعایت نکردن در مورد کویید۱۹

خب بگو دستاشو بشوره بره 

حموم 

شوهر خواهرت رعایت می‌کنه اونوقت ؟؟

یه روزِ خب میاد ، که ما همو نکُشیم،، به هم نگاه بد نکنیم ،،، دست بندازیم رو شونه های هم ،،، مثل بچگی ها تو دبستان
یه جا گفتی پدرت و داییت همش میرن بیرون ،خو اتاقشون جدا باشه ولی از کل خونه که بصورت مشترک استفاده میکنین بالاخره،بمون خونه خودت
جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
شوهرت کجا میره نمیذاری بیاد خونه. نه به شما نه بعصی که تو بازارا و جادههان.اعتدال داشته باشید

شب نشینی بادوستان

نوشته بچه دووماهه داره شوهرش نمیداره بیاد خونه خودشو بچش قرنطینه کرده .تو خونه خسته اس میخاد بره پیش ...

احسنت درسته این ملت نمیدونم چرا نمیتونن بخونن

خواهرت بیاد پیشت شوهرت کجاست

شوهرم پیش کروناست میره بیرون رعایت نمیکنه من نزاشتم خونه بره پیش مامان جونش بندازه به اون