2777
2789

دوستان سلام. 

من به طور کلی طبع تندی دارم. از همون بچگی زود جوش می آوردم و این خیلی برام ناراحت کننده بود. همیشه آخر شب که کارهای روزانه مو مرور می کردم واقعا ناراحت می شدم که چرا سر مسائل کوچیک جوش آوردم!!!

خیلی کتاب و سخنرانی گوش دادم تا بتونم بهتر خودمو کنترل کنم. بهترم شدم اما نه اون طور که می خواستم تا اینکه یک جا خوندم برای رفع اضطراب و درمان بیماری های عصبی سوره انسان بخونید! واقعیتش من خیلی آدم مذهبی نیستم. ولی چون این مسئله برام مهم بود، به مدت یک هفته تست کردم و هر روز صبح ، توی تخت به محضی که چشمو باز می کردم.گوشیمو بر می داشتم و اول سوره انسان رو می خوندم بعد از تخت بلند می شدم. باورتون نمی شه، انقدر ملموس روی اعصابم مسلط شدم که الان ماه هاست که اینو جز عادت های همیشگیم کردم. گفتم اینجا بگم شاید یکی مثل من باشه و دنبال این راه حل باشه. 

موفق و سلامت و شاد باشید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطور آدما گرم مزاجن

البته گرم مزاجی خیلی موثر است اما همیشه هم این طور نیست گاهی طرف از ابتدا طبع تندی نداره ولی مسائل زندگی باعث می شه به مرور تند بشه یا اضطراب پیدا کنه یا عصبی بشه. این خیلی راهکار ساده و جالبیه

منم خیلی زود عصبی میشم در عین حال خیلی آدم مهربونی هستم به همه کمک می کنم ولی عصبی میشم و همه چیز رو ...

دقیقا مشکل همین جاست مهربانی و احترام و خصوصیت های خوب آدم به خاطر همون تند مزاجی و عصبی شدن زیر سوال می ره و این واقعا ناراحت کننده است. حالا شما هم یک هفته تست کن. ان شاء الله جواب بگیری و دیگه چیزی مانع به چشم اومدن مهربونیت نشه

امتحان میکنم خداکنه جواب بده البته امیدوارم تا فردا صبح یادم نره🙁

ان شاءالله ، می تونی آهنگ آلارم بیداری گوشیتو عوض کنی که یاد آور بشه امروز با روزهای دیگه فرق می کنه. اگرم یادت نیومد هر موقع از روز که یادت اومد بخون. از همون جا متوجه آرامش بهتر درونیت می شی