2777
2789
عنوان

قرار مشاوره با شوهرم گذاشتم

187 بازدید | 7 پست

بلخره بعداز یه قهر طولانی به شوهرم زنگ زدم و ازش خواستم وقتی اومد بریم مشاوره . ظاهرا مشکلات ما بیشتر از اون چیزیه که بینمون حل بشه یا با حرف زدن بین خودمون حل بشه چون مطمعنم حرفام رو قبول نمیکنه . میخوام به مشاور بگم که چقدر بچه ننه است و خانواده اش رو تو ریز مساعلمون دخالت میده جوری که خواهر دریده اش به خودش اجازه میده زنگ بزنه به خونمون دریده گری دربیاره و تومساعل ما دخالت کنه .میخوام بگم چقدر بی غیرته که سر هراختلافی که بینمون پیش میاد حرف از جدایی و طلاق میزنه باوجوداینکه حامله ام .میخوام بگم چقدر بهم ظلم کردند و ندیدند و همیشه حق به جانبند . فعلا مخالفتی نکرد تا ببینم انشالله بعد چی میشه .

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
خیر باشه ولی من میدونم اینو که اگه‌پیش مشاور دقیقا همینجوری‌حرف بزنی‌با همین ادبیات،۴تا عیب همون مش ...

ادبیاتم بده؟مشکل دقیقا کجاست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت واسه خودت ارزش قاعل شو نزار کسی دخالت کنه کسی اگه چیزی گفت بزن توپرش جوابشو بده بگو شما سرت به زندگی خودت باشه.کارخوبیم کردی به شوهرتم بشین صحبت کن بگو این زندگی شخصی منو توعه بگو اینقدر تو بیارزه ای که جای اینکه مشکلمونو خودت حل کنی به بقیه میگی.البته ببخش اینطور گفتم 

خیر باشه ولی من میدونم اینو که اگه‌پیش مشاور دقیقا همینجوری‌حرف بزنی‌با همین ادبیات،۴تا عیب همون مش ...

اخه میگی خواهرش دریده اس،من‌مشاوره رفتم ،میدونم اینجوری بگی،میگه خانوم شما لحن و ادبیات حرف زدنت زشته،اونام تحت تاثیر حرفای تو واکنش نشون میدن

خودت واسه خودت ارزش قاعل شو نزار کسی دخالت کنه کسی اگه چیزی گفت بزن توپرش جوابشو بده بگو شما سرت به ...

من اگ بگم قبول میکنن؟قطعا نه  ولی وقتی خودش به این نتیجه برسه نباید حریم خصوصی رو عمومی کنه و به اونا بگه لطفا دخالت نکنید خفه خون میگیرن منم قاعدتا حامی پیدامیکنم علت اینکه میگم بریم پیش مشاوره اینه ک میدونم حرفای منو قبول نمیکنه

اخه میگی خواهرش دریده اس،من‌مشاوره رفتم ،میدونم اینجوری بگی،میگه خانوم شما لحن و ادبیات حرف زدنت زشت ...

به معنی واقعی کلمه دریده است . واقعا لفظی که به کار بردم صرفا از روی خشم نیست از روی حقیقته . ولی بازم ممنونم که تجربیاتتو دراختیارم گذاشتی سعی میکنم محترمانه صحبت کنم و خودمو کنترل کنم اخه از شوهرمم بخوام بگم که بی نهایت بیشعوره . 

بلخره نمبشه همه ی حقایق رو گفت باید کمی خویشتنداری کرد