یه خواستگار دارم که قبلا عقد کرده و بهم خورده علتش خیانت خانم بوده قرار شد ۲ماه بهم فرصت شناخت بدیم اگه به نتیجه رسیدیم عقد کنیم ولی یه مشکلی منو آزار میده اینکه به شدت شکاکه چند بار حرفی نزدم ولی دیدم تغییر نکرد ناراحت شدم باهاش حرف زدم میگه آدم مار گزیده از ریسمون سیاه سفید میترسه میگه شکاک نیستم فقط میترسم حالا من موندم چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه مردایی دیدم اخلاق گندشونو بعدازدواج نشون میدن وبعد چقد ادم بدبخت میشه این چ ادمیه ازالان داره خودشو نشون میده پس چی برا بعد ازدواج قایم کرده خدا میدونه
مثلا پیام میده متوجه نمیشم دیر جواب میدم عصبی میشه
شما دو ماه به هم فرصت دادین برای شناخت ولی متاسفانه از همین اول شما رو داره با اون خانم مقایسه میکنه میگه مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه که چی یعنی همه جوره طبق میلش پیش بری که فکر نکنه مثل اونی
آدم بدی نیست اخلاقش خوبه خانواده دوسته فقط میگه چون نامزد سابقم با دوست پسرش بعد عقد دوباره رفت سراغ ...
همین کارش از زندگی سیرت میکنه. وقتی هنوز نتونسته خودشو جمع و جور کنه و تو روح و روانش اثر کرده نباید فعلا ازدواج کنه شایدم همیشه همین رفتارش باقی بمونه