2777
2789
عنوان

وزن كم نوزاد ٦ ماهه

122 بازدید | 20 پست

سلام دخترم با وزن ٣٢٠٠ به دنيا اومد ، شير خودم و ميخوره بعضي وقتها به زور قطره چكون بهش شير خشك ميدم ( چون شيشه نميگيره ، همه شيشه ها هم امتحان كردم ) الان ٦ ماهش شده تازه ٧ كيلو اين اواخر فقط ماهي ٣٠٠ -٤٠٠ وزن اضافه ميكرد 

راهكاري داريد براي افزايش وزن؟ 

١٢/٧ صداي قلب ني ني 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم اضاف کنه خوبه پسرمنم ماهی ۳۰۰اضاف میکنه۹ماهه س

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
نی نی منم تازه شش ماهش شده شیر خشک میخوره 9 کیلو و خرده ایه  کمکی بهش فرنی و سوپ هم میدم تو هم ...

خوبحالتون ، شير مادر نميخوره اصلا؟ 

چه سوپي بدم ؟ چند وعده؟

١٢/٧ صداي قلب ني ني 
بالا تا بحال نيورده ولي با اين حال دكترش رانيتيدين تجويز كرده بهش ميدم

بخاطر رفلاکس هست بعضی اوقات بالا نمیارن ولی پنهانی بعنی تو‌دهنش میاره و قورت میده رفلاکس پنهان انشالله که نداشته باشه 

خب الان که شش ماهه شده میتونی غذای کمکی هم بدی که کمک میکنه وزن بگیره

دكتر اجازه نداد گفت اخر ٦ ماه ، چي بدم كمكي ؟ به نظرتون يواشكي بدم؟

١٢/٧ صداي قلب ني ني 
خوبحالتون ، شير مادر نميخوره اصلا؟  چه سوپي بدم ؟ چند وعده؟

فقط تا سه ماهگی شیرمادر خورد شیرم کم بود.

من سوپ رو فقط با برنج محلی درست میکنم نه با رشته سوپ چون برنج چاق تر میکنه.تو فرنیشم کره محلی میریزم همیشه

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55

عزیزم بچه ایی که فعالیتش زیاد باشه تپل نمیشه پسرمن بیدارمیشه تاوقتی بخابه فقط شیطونی میکنه وچهاردست پا میره درطول روز هم ۲ساعت میخابه روزانه حدود۲۰۰سی سی شیرخشک هم درکنار شیرخودم وغذا بهش میدم اما تپل نیست.

پسرخاهرشوهرم ۶ماهه س تقریبذ هم وزن پسر ۹ماهه منه اما فقط میخابه اوج فعالیتش تکون دادن دستش هست.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧