2777
2789

سلام خانما بخدا من هر چقدرم تمیز کنم بازم تامرتبه خونه میشه برنامه روزانتون رو بدونم که کلا تو یه روز چه کارایی در منزل برای تمیز کاری و پخت و پز وقت میزارین 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

خوبه بچه نداری😑😒

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل روز کار خونه انجام میدم غیر از کارهای روتین یه برنامه هفتگی هم دلرم که مثلا امروز کابینتها رو تمییز میکنم فردا راه پله رو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من با اینکه بچه ندارم هفته ای 2بار خونه جاروبرقی میکنم.گرد گیری میکنم.برای ناهارم از ساعت 11ونیم میرم سروقت ناهار.شامم از ساعت 7ونیم شروع میکنم.هر 2هفته یه بار کشو لباس مرتب میکنم

من صبح پامیشم تمیز میکنم غذامیپزم همه جا کثیف میشه دوباره تمیز میکنم .دوباره از اول .بیشترین ریخت  و پاشا ک از بچس.روزی یکبار تمیز میکنم صبح سطحی شبا عمقی تر

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

برنامه ریزی خاصی ندارم فقط نمیزارم خونه شلوغ بشه هرچیزیو بردارم دوباره سرجاش میزارم بچه هم ندارم که ریخت و پاش داشته باشم همیشه هم خونه مرتبه

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
خوبه بچه نداری😑😒

زیبا بخدا هر چقدر تمیز میکنم همون اشه وکاسه صبح از خواب بلند میشم انگار خونه زلزله اومده 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

هرچی رو در میارم از لباس و ظرف و ظروف گرفته همون موقع ک کارم تموم شه مرتب میذارم سر جاش و از کوچکترین فرصتی استفاده میکنم 

یه بچه ی ۹ماهه هم دارم شبا که میخوابه کارامو انجام میدم و حمام و اینا....

نمیدانم چه میخواهم بگویم غمی در استخوانم میگدازد..🎭

من شاغلم..بچه کوچیکم دارم..خونه همیشه برق میزنه..خودم وهمسزم هرشب قبل خواب مرتب میکنیم..ماهی یبارم کارگر میاد کل خونه روبرق میندازه..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
زیبا بخدا هر چقدر تمیز میکنم همون اشه وکاسه صبح از خواب بلند میشم انگار خونه زلزله اومده 

چجوری بدون بچه دونفر ادم بزرگ انقد ریخت و پاش دارین؟؟؟؟😐

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂