2777
2789

سلام،خانم های عزیز،بیایید بگیم چه راه هایی وجود داره فردا کلی خوش بگذره به هممون ،برنامه تون چیه؟

فرصت زنده بودن و از دست نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میریم پشت بوم جوج میزنیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
هرکی بره بیرون چوب میکنن اونجاش پونصد جریمه ی میکنن ماشینو هم میخابونن دستشونم درد نکنه...

کاش زودتر این کار رو شروع کرده بودن

ای بابا مگه خوشی ای هم مونده...یه دور دور بیرون شده ارزو برامون

خودمون باید حال خودمون و خوب کنیم،نباید ماتم بگیریم،توی خونه کیک،بپزیم ،اش یا هر چیزی که دوست داریم و برای حفظ روحیه و حس خوب دادن به اطرافیان مون😍

خودمون باید حال خودمون و خوب کنیم،نباید ماتم بگیریم،توی خونه کیک،بپزیم ،اش یا هر چیزی که دوست داریم ...

اره عزیزم درست میگی .ولی باور کن اصلا دل و دماغ دیگه نمونده..دخترم از صبح که بیدار میشه میره جلوی در وایمیسته میگه دَدَ ..۲سالشه هنوز حرفامونو متوجه نمیشه فقط حرف خودشو میزنه ..تا شب همش دور خونه میچرخه نق میزنه گریه میکنه ..منم دیگه اعصابم نمیکشه به صدای گریه هاش حساس شدم دیگه..نمیدونی چه دیوانه خونه ای راه افتاده تو خونمون😭😭😭😭😭😭

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
آهنگ شاد بزاریم همه بریزیم وسط. پفیلا درست کنیم بشینیم دور هم بخوریم. پایه ندارم وگرنه میکردم. همه ا ...

شما شروع کن بقیه حال خوبت و ببینن پایه میشن😊😍

اره عزیزم درست میگی .ولی باور کن اصلا دل و دماغ دیگه نمونده..دخترم از صبح که بیدار میشه میره جلوی در ...

حق داری عزیزدلم،واقعا همینطوره،ایشالا زود تموم میشه،صبور باش روزای خوب زود میرسن،براش خمیر درست کن بازی کنه،ایشالا سلامت باشی و ارامش داشته باشی