2777
2789

سلام برای خواهرم میخوام شوهرش بهش خیانت کرده ولی پور به باد داده وخواهرم دنبال مدرکه ایا برنامه ای چیزی مشنایسد نصب کنه تا تلگرام وصداشو ضبط کنه خواهش مکنم کمکم کنید

برنامه ایرانسل من ریز مکالمات میده.دیگه اطلاعی ازچیزدیگه ندارم

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواد چکار کنه اطلاعاتو برا دادگاه؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
یعنی چی؟بیشتر بگو

یعنی به هرکی پیام یا زنگ زده باشه تا شش ماه میشه فهمید

مثه پرینت گرفتن

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)

خواهرت با گوشی خودش وارد تلگرام بشه اون قسمتی که اد اکانت هست یه اکانت جدید با شماره شوهرش بسازه

فقط حواستون باشه این کارو زمانی باید انجام بده که گوشی شوهرش دستش باشه و شوهرش هواسش نباشه چون به مسیج براش میاد از طرف تلگرام رو گوشی شوهره یه کد میاد که خواهرت اون کد رو وارد میکنه حالا خواهرت میتونه با گوشی خودش وارد اکانت شوهرش بشه

یادش نره که حتما اون مسیج رو از گوشی شوهره پاک کنه

خواهرت با گوشی خودش وارد تلگرام بشه اون قسمتی که اد اکانت هست یه اکانت جدید با شماره شوهرش بسازه فق ...

هک کردنه منظورت قبلا انجام داده یه برنامه میخواد که اس م س برقرای تماس هاش و..... شاملش بشه.چون قبلا هکش کرده شوهرش هواسش هس خاک بر سر

خب اسم برنامه اش دقیق چیه چطور باید نصبش کرد شوهرش متوجه نمیشه

برنامه ایرانسل من.

کدمیره واسه شوهر.باید گوشی شوهرش دستش باشه.تابتونه کدو واردکنه توگوشی خودش.یاموقعی که میخواد مکالماتو بیرون بیرون بیاره؛اس ام اس میادبه صاحب خط.حداحقل نیم ساعت بایدگوشی دست خانم باشه.که اگه کدی اومد شوهرنبینه

برنامه ایرانسل من. کدمیره واسه شوهر.باید گوشی شوهرش دستش باشه.تابتونه کدو واردکنه توگوشی خودش.یاموق ...

بعد اون شوهرش متوجه نمیشه دیگه منظورم تو طول روز 

بعد اون شوهرش متوجه نمیشه دیگه منظورم تو طول روز 

نه دیگه خانوم تو گوشی خودش برنانه رونصب کنه نه شوهر؛فقط گفتم گوشی دستش باشه واسه کد.مثل این میمونه که تلگرام روگوشی خودت نصب کنی ولی باخط شوهرت.

شب موقع خواب پرینت بگیره خانم باگوشی زن؛اسکرین نگه داره.

بزارکامل بگم،(یکبار اس ام اس میادبه خط مرد واسه نصب برنامه همون اول،چون خانوم رو گوشی خودش نصب کرده باخط همسر،یکباردیگه هم زمانی که گزینه ریزمکالمات رومیزنه اس ام اس میاد به خط همسر بایدحواستون باشه.دیگه اس ام اسی درطول روزنمیاد

شوهرخطش ایرانسله دیگه؟