2777
2789
عنوان

🙁یعنی بهش زنگ بزنم؟؟

237 بازدید | 21 پست

منو نامزدم دوریم از هم .دیروز از ساعت ۱۲شب تا پنج عصر خواب بود کلا .منم که تنهام خب اونم باید وقت بذاره واسم خلاصه که بیدارشد و کلی معذرت خوااهی کرد و‌گفت شب دیگه صحبت مبکنیم شب هم که شد گفت من دارم میرم پیش دوستم تنهاست تو خونه منم امشب اونجام.منم قهرر کردم که تو چرا بهم توجه نمیکنی و وقتی نمیزاری و اون گفت تو میتونستی بگی برو عزیزم بعدا هم ما میتونیم باهم باشیم تو برو پیش دوستت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این تجربه رو دارم هرچی برات مهم نباشه زنگ و پیامش بیشتر توجه می‌کنه

اگه بیکاری تو خونه حوصله ات سر میره فیلم ببین یا ی کار دیگه ولی زنگ و پیام نده اصلا اصلا

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺

سلام بهش بگو من قراره یه عمر باهات زندگی کنم و باید با هم وقت بگذرونیم و در مورد آینده امون صحبت کنیم هر چی بیشتر صحبت منطقی داشته باشیم، کیفیت بعدی زندگی بیشتر، باید وقت صرف هر چیزی بشه که خوب از آب در بیاد. 

مگه دوران نامزدی چقدره باید لحظه لحظه اش استفاده کرد، بهتر بود آقای محترم مدیریت کنند و هم با نامزد گلش تلفنی صحبت کنه هم به دوستش بی احترامی نکنه و بره پیشش، اگر مدیریت کنه نشان یک مرد ایده آل میشه

من ی شوهرشو دارم ک اینطوره

الان ب خاطر کرونا رفته روستا از3شنبه پیش اونجاس من خونه مامانم بش گفتم میام کلی فحش ب اولو آخرم داد

و فرداشم انگار اتفاقی نیفتاده زنگ زد چطور برنج درست کنم!واقعا نمیدونم چی بگم بش..من یک هفتس از بس غصه خوردم تو خونه مامانم افتادم از بس حالت تهوع و سرگیجه دارم دیروز سرم زدم یکم بهتر شدم.

نمیتونم راهنماییت کنم🤣

در انتظار..⁦👩‍👧‍👦⁩
من ی شوهرشو دارم ک اینطوره الان ب خاطر کرونا رفته روستا از3شنبه پیش اونجاس من خونه مامانم بش گفتم م ...

ما انقد خودمونو اذیت میکنیم اونوقت اونا به کلیه سمت چپیشون هم نیست که داریم اذیت میشیم

سلام بهش بگو من قراره یه عمر باهات زندگی کنم و باید با هم وقت بگذرونیم و در مورد آینده امون صحبت کنی ...

خب ببین اخه گفت تلفنی نمیتونم صحبت کنم باهات اونجا که رفتم پیام میدم بهت 

منم لجبازی کردم گفتم نه تو بهم قول داده بودی تصویری حرف میزنیم

ما انقد خودمونو اذیت میکنیم اونوقت اونا به کلیه سمت چپیشون هم نیست که داریم اذیت میشیم

آره بخدا

شوهرم همش فکر رفیقشه الانم اون داره با ریفاقاش حال میکنه

من دارم از غصه این ک زندگیم چی میشه آخرش دق میکنم

عید پارسال بود ک رفتیم خونه خودمون خیلی سختی کشیدم خیلی...

در انتظار..⁦👩‍👧‍👦⁩
من این تجربه رو دارم هرچی برات مهم نباشه زنگ و پیامش بیشتر توجه می‌کنه اگه بیکاری تو خونه حوصله ات ...

اره خب اینو دیدم توی رابطه های دیگران 

بی توجهی میکنن نازشون بیشتر خریدار داره😐