2777
2789

سلام دخترم دو سال و چهار ماهشه و به شدت به من وابسته است حتی وقتی دسشویی میرم گریه شدید میکنه و نیم ساعت طول میکشه تا آروم بشه. تو خونه حتی یه لحظه هم قبول نمیکنه کنارش نباشم کسی تجربه ای داره به من بگه باید چیکار کنم، اینم بگم که چون شاغلم از هشت ماهگی گذاشتمش پیش مامانم یه مدت هم باباش نگهش میداشت.

نمیدونم چ راهی بگم اما حتما پیگیر باش و حلش کن من الان با 23 سال سن اضطراب و استرس تو خونمه مدام تپش قلب مدام عرق کردن

دوستت دارم و همین جمله خبری کوتاه؛ بزرگ ترین خلاصه تمام عاشقانه های جهان است.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهیییی😢😢 اون بخاطر اینه که تنهاش میزاشتی و میرفتی سرکار الان میترسه  یکسره آرومش کن بگو مامان پیشته . براش آهنگ های شاد بزار   tv روشن کن عادت کنه. اسبا بازیایی که دوس داره و سر گرمیه بیار براش بازی کنه 

باید بیشتر کنارش باشی خو 

من نمیدونم یعنی شغلتون از بچتون عزیزتره که تو خونه نمیمونین مهرمادری تزریق کنین پس فردا هزار کمبود و عقده احساس میکنه...پول میخواد چکار هرچقدر باباش در میاره براتون راضی باش و بچتو محبت کن و براش مادری کن

پسرمنم. استرسرمردن پیرشدن منوداره حالاخداروشکربهتره ولی یه مدت خیلی شدیدبوداصلا ادم پیرمیدیداسترس میگرفت ایشتلا همه بچه هاسالم باشن

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

کم کم باید عادتش بدی... ی دفعه ک نمیشه... مثلا میری دستشویی بگو مامانی میره زود میاد... بعد باهاش بازی کن... زیاد ب خودت وابسته نکن چون هر دو اذیت میشید

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
باید بیشتر کنارش باشی خو  من نمیدونم یعنی شغلتون از بچتون عزیزتره که تو خونه نمیمونین مهرمادری ...

جدا زندگی میکنیم پدرش وقتی هم که بود پولی به من نمیداد، قطعا بیشتر دلم میخواد که پیش دخترم باشم ولی برای ادامه زندگی باید کار کنم

کار خاصی انجام دادین یا همینطوری خودش خوب شد؟

نه هیچ کار نکردم خودش خوب شد من باشگاه میبردمش اینقد گریه میکرد که نگو مجبورم میکرد برگردم الان خوب شده میاد میشینه بازی میکنه