سلام خانما تو برنامه ی سمت خدا یک حاج آقایی میگفتن موقع مشکلات سیل صلوات راه بندازین. حالا بیاین ما هم اینجا یک سیل عظیم صلوات راه بندازیم هدیه به امام زمان برای سلامتی و فرج آقا. انشاءالله تا نیمه ی شعبان این ویروس نابود بشه ، تلویزیون اعلام کنه داروی کرونا پیدا شد، خدا همه ی مسلمونا رو از شر این مریضی نجات بده. هر کس هرچند تا که میتونه صلوات بفرسته حتی یک دونه اینجا اعلام کنه با صلوات های قبل خودش جمع بزنه ، بنویسه چند تا شد ببینیم تا عید نیمه شعبان چه قدر صلوات میشه. انشاءالله به خواست خدا از آقا عیدیمون رو بگیریم.
میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
قرار شده از نیمه شعبان تا24رمضان فک کنم، شبی40تا اللهم عجل لولیک الفرج وهرشب یا هر روز 1 زیارت عاشورا ب نیت فرج خونده بشه...حالا کاملش تو کانال استاد محمد شجاعی هست...لطفا شما هم بخونین...
منم صلوات میفرستم
اگه یه جایی یه نظری دادم که بدردتون خورد لطف کنید یه صلوات برای سلامتی امام زمانم بفرستید...
عزیز مادر سه سال از انتطار من میگذره و تو هنوز نیومدی. نمیدونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بیبی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه میخوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بیبیچکام مثبت نمیشد و آزمایشام منفی.💔💔