2777
2789
عنوان

یه مدته احساس می کنم هیچ کس دوسم نداره با اینکه به هیچ کس بدی نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 42 پست
هنوز دیر نیست ازدواج تازه شروع سختی هاس هنوز یک درصد هم اگاهی نداری من ۳۴ سالمه 

من جووشرایط خانوادگیم داغونم کرده ازطرفیم خیلی افسرده وتنهام دلم میخوادباهمین کرونافردابرم خونه خودم اصلااینجاآرامش ندارم٬ چندساله ازدواج کردین؟

قسمت توهمین بوده که برسرت گذشته              نکن گلایه ازفلک این کارسرنوشته.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان شاید درسته  من به جاریم پیام تبریک عید دادم جواب نداد بعد خودش تو اینستا پیام تبریک زد&nb ...

واااا خاک عالم . هیچکسم نه جاری و مادرشوهر اخه؟؟؟

فکر کردم به دوست و رفیقای خودت میفرستی و بی محلی میکنن.

خب عزیزم معلومه به جاری و مادر شوهر بفرستی همین میشه . من نمیدونم ولی هیچوقت بخاطر حس تنهایی با کسی که اینطوریه صمیمی نشو فردا یجور دیگه دلتو میشکنن خدایی نکرده . البته اینارو نمیگم به خانواده شوهرت بدبین بشیا . کلا راجب همه میگم

اگر باران بر قبرهایمان ببارد آیا رزها جوانه خواهند زد؟
من جووشرایط خانوادگیم داغونم کرده ازطرفیم خیلی افسرده وتنهام دلم میخوادباهمین کرونافردابرم خونه خودم ...

اشتباه نکن !!! 

در بدترین شرایط خانوادگی ! خونه امن هر انسانی خونه پدر و مادررشه 

برای خودت خیلی ارزش قائل شو 

به خاطر فرار از شرایط اصلا ازدواج‌ نکن که بدجور پشیمون می شی 

من تقریبا ۹ ساله ازدواج کردم و منم به خاطر فرار از شرایط بود یه جورایی ولی واقعا صدمات زیادی خوردم 

واااا خاک عالم . هیچکسم نه جاری و مادرشوهر اخه؟؟؟ فکر کردم به دوست و رفیقای خودت میفرستی و بی محلی ...

حالا اینا رو مثال زدم 

بقیه هم همینن 

ادم دلش می گیره از همه 

احساس می کنم خیلی تنهام شوهر من خب با داداشش و مامان باباش دایم حرف می زنه و می گه می خنده من اینطوری نیستم چون اونا گرفتارن کلا اهل حرف زدنم نیستن 

عزیزم با لحظه لحظه اش زندگی کن این قدر زود می گذره پسر من ۴ سالشه دلم برای کوچیکی هاش تنگ شده 

خخخخ خدا حفظش کنه انشالله نی نی بعدی شما❤️فلن ک کلافم کرده

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️