2777
2789
عنوان

نوشتع های من💛🧿

2902 بازدید | 31 پست

#قسمت اول

ی روز گرم آفتابی با دوتا از دوستام داشتیم مسیرو خونه را پیاده طی میکردیم و بچه ها مشغول بحث بودن و منم گوش سپرده بودم ب حرفشون حال چندان مساعدی نداشتم گویا گرما زده شده بودم و بعد از ساعت ها تو کلاس موندن انرژیم ب تحلیل رفته بود 

بچه ها خواستن ک تو بحثشون مداخله کنم و اینقد سکوت حکم نکنم بینشون میگفتن ب این ک منو ساکت و این ریختی ببینن عادت ندارن خواستم دهن باز کنم ک چشمم افتاد ب قد و بالای تو ،یا شایدم اون صورت  پر ابهت  و جذابت  یا شایدم ن دارم اشتباه میکنم اون لبخندت ک قلبمو برای اولین بار شکار کرد 

آب دهنمو ب زور قورت دادم و لبخند رو لبم عریض تر شد و همش احساس میکردم صدای تپش سرسام اور قلبم گوش دوستامو کر کرده 

نگاهی بهشون انداختم ک دیدم محو حال و روزمن گمونم پی برده بودن ک دل سپرده بودم ب این پسر خوش لبخند و طعنه  هاشون ک ما حواسمون بود چجوری حالت از این رو ب این رو شده بودنت آخر مسیر دامنم را گرفته بود

و خوشحال بودم ک بازم تو را در آن خیابان لنتی ملاقات کرده بودم

عشق حال منه بیمار را مساعد می‌کند فقط کافیست تو بخندی

ژینا نوشت💛

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

سلام عزیزم

نوشته هات خیلی قشنگه

اگ دوس داشتی تگت کنم تاپیک شعر با ما باشی

ماهم مینویسیم هم شعر میزاریم😇

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

سلام عزیزم نوشته هات خیلی قشنگه اگ دوس داشتی تگت کنم تاپیک شعر با ما باشی ماهم مینویسیم هم شعر می ...

سلام مهربون حتما خوشحال میشم 🌺🍃ممنونتم مهربون💛

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مهربون حتما خوشحال میشم 🌺🍃ممنونتم مهربون💛

خواهش میکنم عزیزم🍊🍃😇

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

خواهش میکنم عزیزم🍊🍃😇

🐚💛

سلام عزیزدلم خوبی 

تاپیک اخرتو خوندم 

چیشده نفس

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سلام عزیزدلم خوبی  تاپیک اخرتو خوندم  چیشده نفس

سلام چ عجب سارا نبودی 

هیچی لغو دوستی زدم برا بچع ها نیمخاسم ناراحت شن 

راجب مامی گپع با یکی بحثم شد چیزی نیس 

سلام چ عجب سارا نبودی  هیچی لغو دوستی زدم برا بچع ها نیمخاسم ناراحت شن  راجب مامی گپع با ...

آره جو سایت ی جوری شده🤕

منم لغو زدی ک😑

فک کردم ازدستم دلخوری 😥

ببخیال خودتو واسه آدمای مجازی اینجا که معلوم نیس کین و چین 

ناراحت نکن فدات شم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
آره جو سایت ی جوری شده🤕 منم لغو زدی ک😑 فک کردم ازدستم دلخوری 😥 ببخیال خودتو واسه آدمای مجازی ا ...

سارا من ادمی نیستم بقیع روم تاثیر برارن 

دخترع ی متن بلند بالا نوشتع ینی هر چی دهنش بود فحش داد منم گفتم ارزش نداری جوابتو بدم بعد دوبارع فحش داد منم فحش دادم چون کسی بم بدی کنع دو برابر بدی میکنم بش 

اومدع پی ام خودشو پاک کردع بعد شات دادع از قحش من منو مثلا بد کردع 

کلا دور همع رو اینجا خط کشیدم نمیخام با کسی همون یذرع رفیقم باشم

سارا من ادمی نیستم بقیع روم تاثیر برارن  دخترع ی متن بلند بالا نوشتع ینی هر چی دهنش بود فحش دا ...

خوب کاری میکنی عزیزدلم 

حقشونه جوابشونو بده وقتی زر میزنن

من تورو میشناسم عزیزم دقیقا اخلاقت عین منه

سلام عزیزم نوشته هات خیلی قشنگه اگ دوس داشتی تگت کنم تاپیک شعر با ما باشی ماهم مینویسیم هم شعر می ...

میشه منم بیام منم مینویسم  

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
قشنگ بود اما جای کار داره... 

از نوشتع های قدیمیمع میدونم