2777
2789
عنوان

بیاین حاجتاتونو از امام زمان بگیرین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 139 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما به واسطه ی صلوات و دعای سلامتی برای امام عصر (عجل الله تعالی و فرجه شریف) نیکویی اخلاقی و طهارت نفس و تزکیه و برکت را نصیب خود می گردانیم و به این طریق کفاره ای برای گناهان خود در نزد پروردگار عالمیان حاضر می نماییم! ای مولای ما! زبان قاصر و قلم ناتوان است از آن که چگونه از خداوند متعال سپاسگزاری نماید که نعمتی چونان شما را به ما برون لیاقت ما ارزانی داشت که حتی دعا برای سلامتی شما نیز منفعت و سودش به خود ما بر می گردد! به راستی او چه نیازی به دعا و صلوات ما دارد که ما محتاج وصل کردن خود به او هستیم. شاید این طور بتوانیم خود را در نزد خدا و ولی او شیرین کنیم!!

یه صلوات مهمونم می کنین؟
عزیزم بیزحمت برای منم بفرست . ممنون میشم

شب ۲۵ رمضان هر کس ایه ۴۹ و ۵۰ سوره شوری رو بنویسه البته باید وضو بگیره و زیرش اسم کسی ک میخواد صاحب بچه بشه بنویسه و ساعت ۱۲ بزاره لای قرآن  حاجت میگیره کنار اون کاغذ هم صدقه دعاش رو بزاره لای قرآن 

برای بقیه هم میشه نوشت و واسه حاجتهای دیگه همینطور

فقط باید اسمتون و نیتتون رو بنویسی اگه واسه بچه میخوای اسم خودت و شوهرت روهم زیرش بنویس

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

ممنون عزیزم

عزیزم...اون مطلب روکه خواستی.....گذاشت تو تاپیک..

..همون که آیه ۴۹.۵۰ سوره شورا رو نویسی و.....

خدایاااااباتمام وجودم میخوام بگم شکررررررت😍😍برای سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستین
آها یکی دیگه بود گفت اگه بهت گفت بمنم بگو همون ک گفت خواهرم باردار شد

نوشتم بخون

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

شب ۲۵ رمضان هر کس ایه ۴۹ و ۵۰ سوره شوری رو بنویسه البته باید وضو بگیره و زیرش اسم کسی ک میخواد صاحب ...

ممنون خواهری اجرت با خدا

😍میشه واسه اینکه خدابهم ی بچه سالمو صالح بده ی صلوات برام بفرستین؟😘لطفا لطفا لطفا پروفایلمو کپی نکنید باتچکر🤗
عزیزم بیزحمت برای منم بفرست . ممنون میشم

عزیزم اون مطلب رو که خواستی گذاشت تو تاپیک....همون که باید آیه ۵۰و۴۹ سوره شورا بنویسی و......

خدایاااااباتمام وجودم میخوام بگم شکررررررت😍😍برای سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستین