2777
2789
عنوان

بیاین حاجتاتونو از امام زمان بگیرین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 139 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون نذر کردی حس کردم باردار میشی ولی نمبدونم چرا ناراحت شدم محمد نمیزاری

چرا عزیزم منکه گفتم محمد میزارم...من چندساله نذر کردم اگه پسرباردارشدن اسمشومحمد بزارم...

خدایاااااباتمام وجودم میخوام بگم شکررررررت😍😍برای سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستین
چ نذرودعایی بود گلم بمن بده بزارم لای قران

بزار ببینم پیداش میکنم اخه سیوش کرده بودم

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

۴۰۰تا میفرستم

التماس دعا دارم دعا کنید این ماه باردار باشم

میخوام اسمشو بزارم حسین

💖اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖

😍میشه واسه اینکه خدابهم ی بچه سالمو صالح بده ی صلوات برام بفرستین؟😘لطفا لطفا لطفا پروفایلمو کپی نکنید باتچکر🤗
بزار ببینم پیداش میکنم اخه سیوش کرده بودم

فدات عزیزم....درخواست دوستی دادم بپذیر اونجا بفرستم منتظرم گلم

خدایاااااباتمام وجودم میخوام بگم شکررررررت😍😍برای سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستین
۱۳۴۲ چند روز دیگه ولادت حضرت هست. خانوما دست خالی از تاپیک بیرون نمیرید😍

ان شاءالله 

من خیلی وقته ی نیت دارم ک حتما آقا واسم شب تولدش انجام بده هر سال ک میگذره ناامید میشم دعا کنید امسال حاجتمو جواب بده

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه