2777
2789
عنوان

پوست نوزاد ۹ ماهه

304 بازدید | 24 پست

سلام کسی میدونه دلیل جوش های خیلی  ریز قرمز ی روی گونه بچه بخاطر چیه ؟

قبلا اینجوری نبود ۱یا ۲ ماهی کم زیاد میشه 

و اینکه شما چجوری بچتون میشورید که تمیز میشه منظورم روغن یا صابون خاصی ؟بچه من پوستش حالت چرک مرده شده 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید آلرژی داره

دخترم با شامپو بدن ایروکس از روز اول تولد تا الان که ۱۸ ماهش. ی روز درمیون میبرم حمام. البته تابستون هرووز

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
کرم صورت ماستلا بزن میره بعدم بچه مگه چقدر چرک میکنه من با شامپو چیکو میشورمش یه روز درمیون

کرم برای چیه؟

والا نمیدونم چرا اینجوری شده دیر دیر حموم میبرمش از ترس رمانخوره بخاطر کرونا ولی با آب هروز میشورمش داره تیره میشه حس میکنم یه چیزی نیاز داره پوستش قشنگ بشوره 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
شاید آلرژی داره دخترم با شامپو بدن ایروکس از روز اول تولد تا الان که ۱۸ ماهش. ی روز درمیون میبرم حم ...

نمیدونم به چی اصلا دوس ندارم پوسش خراب بشه نمیدونم چکار کنم دکتر نمیشه رفت...قبلا خیلی سفید بود میترسم تیره بشه یعنی داده سیاه میشه اما من باباش سفیدیم کسی نمیگه بچتون سیاهه ولی من شکمش پاهاش میبینم رگ عوض میکنه انگار تمیز نمیشه

نمیدونم به چی اصلا دوس ندارم پوسش خراب بشه نمیدونم چکار کنم دکتر نمیشه رفت...قبلا خیلی سفید بود میتر ...

شاید الکی حساس شدی‌ . ما مادرا عادت داریم عیب رو بچه بزاریم  

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
نمیدونم به چی اصلا دوس ندارم پوسش خراب بشه نمیدونم چکار کنم دکتر نمیشه رفت...قبلا خیلی سفید بود میتر ...

یه مارک بهتر بگیر فیروز به درد نمیخوره که 

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
شاید الکی حساس شدی‌ . ما مادرا عادت داریم عیب رو بچه بزاریم    

نه والا باباش هی میگه چرا سیاه شد چرا صورتش خراب شده اصلا اینجوری نبود 

من رو خودم نیاوردم اول گفتم شاید باباش بوسش کرده ته ریش باعث شده الان ۱ دو هفته تنهایم من بچم دیدم خوب نشد گاها قرمزیش بیشتر میشه دست که میکشم رو لپش انگار پوست پوست جوش های خیلی ریز زیر پوستی 

نه والا باباش هی میگه چرا سیاه شد چرا صورتش خراب شده اصلا اینجوری نبود  من رو خودم نیاوردم اول ...

پس صبر کن این کرونا کوفتی بره ی دکتر ببرش

یه مارک بهتر بگیر فیروز به درد نمیخوره که 

از اول همین زدم حالا دوس دارم بخرم اما شرایط بیرون رفتن ندارم این سری یه چی مارک میخرم 

با لیف حوله ای پارچه ای کافیه میشورمش؟ احساس میکنم تمیز نمیشه 

از اول همین زدم حالا دوس دارم بخرم اما شرایط بیرون رفتن ندارم این سری یه چی مارک میخرم  با لیف ...

منم پسرمو با لیف حوله ای میشورم...من مارک سبامد گرفتم آلمانیه...همه چیزش خوبه راضی ام

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
پس صبر کن این کرونا کوفتی بره ی دکتر ببرش

گیری افتادیم 😔 هر ماه میبرمش دکتر چکاپ الان ماه دوم که نمیتونم ببرمش از شانسم اینجور شده 

منم پسرمو با لیف حوله ای میشورم...من مارک سبامد گرفتم آلمانیه...همه چیزش خوبه راضی ام

ممنون عزیزم....خیلی دوس دارم یه چی بگیرم خیلی کیفیت خوب داشته باشه پوسش خراب نشه ❤