سلام. دوستان کمک کنین توروخدا پیشنهاد بدین بهم.بچه م دو سال و نیمه شه.میخام اعجوبه بشه.از الان تو چ زمینه ای کار کنم.ایده ای اگه دارین بدین خاهشا.اگه موردی دیدین تو فامیل و... ک جواب داده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه کم که بزرگ تر شد کلاسهای مختلف بزارش ببین توچه زمینه ای استعداد داره روی همون سرمایه گذاری کن
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ببرش مرکز استعداد یابی ببینین تو چه زمینه ای استعداد داره اگه دوست داشت روش کار کنین
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
من تهران یه مرکزشو دیدم منطقه سعادت آباد هست تو هر شهر نت بزنین آدرس میاره
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱