2777
2789
عنوان

از دست شوهرم روانی شدم!!!ی مشکل خیلی بزرگ دارم.ولی الله من بزرگتره!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 36 پست

شاید کرونا خیلی وقت بمونه اون وقت میخای همینطور بمونی تا کرونا هم از بین نره کسی عروسی شرکت نمیکنه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چ گناهی کرده! حرفش بنظرم منطقیه حالا اومدیم و تا چنماه دگ کرونا نرفت برو سره خونه و زندگیت

اونم همینو میگه...خونوادم به هیچ عنوان راضی نمیشن به هیچ عنوان

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

سلام گلم متاسفم که تمام برنامه های عروستون به عقب افتاد عزیزم شوهر شما روانی نیست عملکرد مغزشان برنامه جدید را نمی پذیرد و میخواهد طبق نظم قبلی رفتار کنند این روند تقریبا در اکثرا آقایان یکسان است نگران نباش صحبت خیلی اثر دارد و قبلش برای آرامش خودتان و همسرتان سوره یاسین را تا آیه ۹ چندین دفعه تکرار کنید تا براحتی حرف شما را بپذیرد

به همسرت بگو بیاین خودتون صحبت کنید با خانوادم . بعد با خانوادت هماهنگ کن بگو وقتی اومدن خودشون به خوبی و با احترام مخالفت کنن و بگن صبر میکنیم اوضاع مناسب بشه ما آرزو داریم برای دخترمون. تو خودت مستقیم نطرتو نگو به همسرت. بذار بیاد اونا بگن

به نظرم بعد زندگی کردن جشن مسخرس همین الان برو سر زندگیت جشن میخوای چیکار شوهرت کلی برنامه ریزی کرده ...

بیشتر میخواد پیش هم باشیم...

به همسرت بگو بیاین خودتون صحبت کنید با خانوادم . بعد با خانوادت هماهنگ کن بگو وقتی اومدن خودشون به خ ...

میکه اگه مخالفت کردن بیا همینطور بریم😢😢😢

خوب به دلش راه برو حرف بدی نمی زنه شاید خونه اجاره کرده شاید دوست داره زودتر پیشش باشی علتش ازش بپرس ...

علتش فقط همینه که زودتر و بیشتر پیشش باشم

[QUOTE=130588643]شوهرت راست میگه با اینکه بعد کرونا هم بعید عروسی بگیرین... یا شایدم بگیرین پسر دایی من ۱ سال و نیم ...[/QUOTE 

خانوم پسرداییت حامله نشد تواین یکو نیم سال؟

بعد از یکونیم سال زندگی هنوز ذوق عروسی گرفتنو داشتن 😮 ؟