2777
2789

بیاین براتون سرگرمی جدید آوردم، مخصوصا برای بچه‌دارها.

اسم حیوانات رو در گوگل جست‌وجو کنید [به فارسی هم میشه] و با انتخاب گزینه نمایش سه‌بعدی اون‌ها رو تو خونه‌هاتون ببینید و باهاشون عکس بگیرید.

بعد از جست‌وجو باید روی عبارت View in 3D کلیک کنید که با رنگ قرمز نشون دادم کجای تصویره.

👉

کرونا شرم کن من بچه ایرانم😕🤨

اومدم ببینم کیا آیفون دارن☺

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما كه آيفون داري چه كاريردي داره براتون  من x دارم ولي هنو نميدونم ايفون چه قابليتي داره

کاربرد یعنی چی

من ایکس اس امک دارم

مثل بقیه گوشیاست دیگه

عادته

کاربرد خاصی نداره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
کاربرد یعنی چی من ایکس اس امک دارم مثل بقیه گوشیاست دیگه عادته کاربرد خاصی نداره

الان اينكه ميگن گوشي اندرويد باشه ميتوني حرف بزني تلگرام خودش تايپ ميكنه برا ما هم ميشه؟

1. در گوشی‌های اندروید یا آیفون، گوگل را باز کنید.
  2. نام حیوانی که دوست دارید به صورت ۳ بعدی ببینید رو بزنید. مثلا یک lion  یا penguin یا Tiger
  3. دکمه جستجو را بزنید. در زیر آن یک ستون عکس آن حیوان را ‌می‌بینید که در کنار آن گزینه View in 3D وجود دارد. این گزینه را بزنید تا حیوان را به صورت ۳ بعدی همراه با صدای آن حیوان ببنید.
  4. در این صفحه option را انتخاب کنید و گزینه View in your space  را بزنید و مجوز دسترسی Google به دوربین (Camera) را بدهید.
کرونا شرم کن من بچه ایرانم😕🤨